Recaredo ha estat reconegut amb el “Green Emblem Robert Parker-Michelin”, que reivindica el valor d’aquelles empreses vitivinícoles que han demostrat grans esforços en les seves pràctiques de cultiu davant del repte del canvi climàtic. Amb aquesta distinció, Recaredo –com a celler especialitzat en Corpinnats de llarga criança– es converteix en el primer celler de Catalunya en rebre aquest reconeixement i el segon de tot l’Estat, després de Descendientes J.Palacios, del Bierzo.

  Foto: Gemma Sánchez

  El Departament d’Acció Climàtica estima que els costos de produir un litre de vi per elaborar cava se situen entre els 86,8 i els 96,6 cèntims d’euro, depenent de la varietat de raïm premsat. Són les dades que la Generalitat va presentar dimecres a la taula del cava celebrada a Vilafranca del Penedès, mesos després d’haver xifrat les despeses de producció del quilo de raïm.

  Foto: Fèlix Miró

  La cinquena edició de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès” ha deixat molt satisfets tant els organitzadors de l’esdeveniment, el restaurant vilafranquí El Gat Blau amb la col·laboració de la DO Penedès, com el públic assistent. El passat dissabte, el Claustre dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès acollia una vegada més aquest acte vinícola, que va aconseguir igualar les xifres d'assistents d'abans de la pandèmia

  Aquest divendres, a les 20h, se celebrarà a la Confraria del Cava, a la seu de Torre Ramona de Subirats, la tercera edició de la Gala del Cava. L'esdeveniment és hereu de l'antiga Investidura Tardoral i comptarà, com és tradició, amb el nomenament d'un Confrare d'Honor, que enguany serà John Hoffman, CEO de la companyia GSMA Ltd, responsable del Mobile World Congress a Barcelona.

   

   

   

   

   


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

  El Cargol 1.222

  Penedès Guia

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 1
  Eloi, Naüm, Natàlia
  Divendres dia 2
  Silvà, Bibiana, Elisa
  Dissabte dia 3
  Franesc-Xavier, Cassià
  Diumenge dia 4
  Joan, Bàrara, Bernat, Ada
  Dilluns dia 5
  Dalmau, Guerau, Crispina
  Dimarts dia 6
  Nicolau, Pere Pasqual, Fortià, Asel·la
  Dimecres dia 7
  Ambròs, Eutiquià, Fara
  Dijous dia 8
  Immaculada Concepció de la Verge Maria, Esther

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Xavier Vallès:
   675 649 413  xavier@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com