El guitarrista penedesenc David Palau i Josep Mas “Kitflus” estrenaran aquest divendres, a les vuit del vespre i a l’Auditori Maria Rosa Juncosa, el seu nou espectacle Serrat sense Serrat. Aquest és un espectacle dels dos músics més propers al mestre Serrat, que l’han acompanyat durant 30 anys de gira i que tenen la il·lusió de tornar a tocar les magnífiques peces de manera instrumental.

  Foto: Maria Rosa Ferré

  Unes 150 persones van assistir el passat dissabte al concert La simfonia dels herois, que va tenir lloc a l’auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca. El concert anava a benefici de la investigació dels tumors cerebrals i va comptar amb una vuitantena de persones sobre l'escenari, entre els quals el grup promotor Dorigen, pacients, una coral i músics locals com el guitarrista David Palau, els cantants Ramon Mirabet, Pemi Rovirosa, Lucas Dalman i Sara Tutusaus, i els músics Roger Martínez i Marcel Martínez.

  Foto: Francesc Fàbregas

  L’Auditori de Vilafranca del Penedès acollirà avui, a les 20h, el concert La simfonia dels herois, el primer de la gira del mateix nom que forma part d’un projecte musical solidari amb pacients que han patit un tumor cerebral. Sobre l'escenari es podran veure una vuitantena de persones, entre músics, cantants, pacients i una coral.

  Foto: Maria Pratdesaba/ACN

  Jordi Lafebre (Barcelona, 1979) publica el seu segon projecte literari en solitari, 'Soc el seu silenci' (Norma Editorial), un thriller que combina el misteri i l'humor protagonitzat per una psiquiatra, l'Eva, que es veu involucrada en un assassinat. El volum té Barcelona com a teló de fons però endinsa la trama en una família de classe alta del Penedès.

  L’Auditori de Vilafranca acollirà aquest dissabte, a les 20h, el concert La simfonia dels herois, el primer de la gira del mateix nom que forma part d’un projecte musical solidari amb pacients que han patit un tumor cerebral.  Sobre l'escenari es podran veure una vuitantena de persones, entre músics, cantants i una coral.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.285

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 22
  Margarida, Elionor

  Divendres dia 23
  Policarp, Marta

  Dissabte dia 24
  Modest, Sergi, Primitiva, Edilbert

  Diumenge dia 25
  Cesari Nazianzè, Valeri

  Dilluns dia 26
  Nèstor, Alexandre

  Dimarts dia 27
  Gabriel de la Dolorosa, Baldomer, Honnorina

  Dimecres dia 28
  Rufí, Hilari

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com