L’artista penedesenca Anna Sánchez inaugurarà aquesta tarda, a partir de les 19h, la seva exposició anomenada “De Terra, Mar i Fusta” a l’Espai Cultural Fòrum Berger de Vilafranca. Es tracta d’un original i inèdit treball realitzat amb elements reciclats de fusta i ferro que guarden una estreta relació amb el territori vitivinícola, com caixes i botes de vi.

Amb el títol “Vestim la Festa Major!”, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i Vinseum organitzen una nova activitat familiar a la Casa de la Festa Major, que tindrà lloc els dissabtes 15 d’abril, 13 de maig i 3 de juny. Aquesta activitat està centrada en la indumentària dels balls de la Festa Major.

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis de la 21 edició del Creajove que organitza el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca en què es guardonen  les millors idees de negoci en l’àmbit de la sostenibilitat, de les smartcities i de la vida saludable, presentats per alumnes d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius de centres educatius de la comarca de l’Alt Penedès, que han participat als Tallers Creajove al llarg del curs escolar.

El cap de setmana del 7, 8 i 9 de juliol, Vilafranca del Penedès acollirà una nova edició del Vijazz Vilafranca 2023. En la 16a edició, Vilafranca tornarà a ser l’epicentre del millor jazz internacional i nacional amb artistes com el baixista Marcus Miller, la cantant i pianista Kandace Springs, i el vocalista José James, com a caps de cartell d’un extens programa de concerts.

Foto: Sílvia Servat

Aquest diumenge, a partir de les 19h, la penedesenca Anna Roig presenta a l’Auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca nou disc i espectacle, Aportar bellesa al món, per mostrar-nos el seu costat més personal i reflexiu. Per fer-ho s’acompanya, en gira, d’un septet jazzístic de gran sensibilitat, en un espectacle intimista i potent a la vegada.

Avui, a les 18.30h, es presentarà a la cripta de Santa Maria el llibre "Josep Maideu Auguet, un músic amb personalitat" com un dels darrers actes commemoratius del cinquantenari de la mort del prevere i músic Josep Maideu (1893-1971). L’acte anirà a càrrec de l’autor, Joan Cuscó i Clarasó, i els historiadors Joan Solé Bordes i Ramon Arnabat.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

El Cargol 1.239

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 30
Pere Regalat, Quirí, Règul, Clímac

Divendres dia 31
Benjamí, Amós

Dissabte dia 1
Venanci, Hug, Teodora

Diumenge dia 2
Francesc de Pàola, Maria Egipcíaca

Dilluns dia 3
Ricard, Maria, Nicetas

Dimarts dia 4
Plató, Benet

Dimecres dia 5
Vicenç Ferrer, Emília

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

  93 890 00 11 (Ext.01)
Olga Aibar
(Redactora en cap)
 
redaccio@ elcargol.com
Lorena del Amor
(Redactora) 
 penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

 93 890 00 11 (Ext. 02)
Montse Calzado:
 692 189 896  comercial@ elcargol.com
Noelia García:
625 414 156  comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

 93 890 00 11 (Ext. 03)
Abdelghafour Eddalai
 93 890 00 11 (Ext. 05)
 publicitat
@ elcargol.com
 elcargol@ elcargol.com