El candidat d’ERC a l’alcaldia de Vilafranca, Pere Sàbat, ha situat la transició energètica com el pilar de transformació de les ciutats i del país. Considera que  “cal un pla real a Vilafranca per avançar cap a una ciutat sostenible i saludable, un pla que posi en la transició energètica els recursos necessaris per tirar-la endavant”.

La setmana passada es va presentar a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní  un projecte “La cultura de l’aigua”, impulsat pel Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola (CEPVI) i el Servei de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Hi participen els sis ajuntaments del Camí del Riu (Mediona, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Sant Sadurní d’Anoia i Subirats), i hi col·laboren l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona Elisava, la Fundació Pinnae i la Diputació de Barcelona.

Foto: Gemma Sánchez/ACN

L’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità demana a la Generalitat que autoritzi els ajuntaments a omplir les piscines públiques aquest estiu per a què actuïn com a refugis climàtics. “Comprenem la situació de sequera, però tenir piscines a l’estiu per afrontar la calor és un tema de salut pública”, han defensat els alcaldes aquest matí a Vilafranca.

La CUP de Vilafranca va presentar dissabte en un acte a la plaça de la Verema la llista i el programa electoral amb què concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig. La llista, que l’encapçalaran Marta Soler, Txus Magallón, Muntsa González, Maria Ramon i Noel Viñas, va ser ratificada prèviament en una assemblea general celebrada a l'Escorxador, així com els eixos i les propostes més destacades del programa electoral.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

El Cargol 1.239

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 30
Pere Regalat, Quirí, Règul, Clímac

Divendres dia 31
Benjamí, Amós

Dissabte dia 1
Venanci, Hug, Teodora

Diumenge dia 2
Francesc de Pàola, Maria Egipcíaca

Dilluns dia 3
Ricard, Maria, Nicetas

Dimarts dia 4
Plató, Benet

Dimecres dia 5
Vicenç Ferrer, Emília

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

  93 890 00 11 (Ext.01)
Olga Aibar
(Redactora en cap)
 
redaccio@ elcargol.com
Lorena del Amor
(Redactora) 
 penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

 93 890 00 11 (Ext. 02)
Montse Calzado:
 692 189 896  comercial@ elcargol.com
Noelia García:
625 414 156  comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

 93 890 00 11 (Ext. 03)
Abdelghafour Eddalai
 93 890 00 11 (Ext. 05)
 publicitat
@ elcargol.com
 elcargol@ elcargol.com