La Diputació de Barcelona invertirà 700.000 euros a la Casa Jané i Formosa, futur emplaçament de l’Àrea de Serveis a les Persones i Igualtat del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Es tracta de l’edifici del costat de l'ens, l’antic Picarol. Segons el diputat delegat de l’àrea d’Infraestructures i Territori de la Diputació de Barcelona i alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, l’aportació representa el 70% del cost de l’obra i es produeix arran de l’acord d’investidura entre Impulsem el Penedès i el PSC a la Diputació: “ens van compometre a aportar més inversions al territori. Aquest és un primer pas, i no serà l’últim”, ha assegurat.

  El grup ERC 100×100 Vilafranca vol un front comú entre els grups polítics municipals, sindicats i patronals per demanar solucions urgents al “caos” actual del transport públic a Vilafranca. Ho farà en una moció d’urgència que presentaran al plenari d’aquesta tarda que esperen que s’aprovi per unanimitat. En la mateixa demanen un estudi de la situació actual del transport públic i una reunió urgent de la junta de portaveus i del Consell municipal del transport públic, entre altres mesures.

  El jutjat contenciós administratiu número 13 de Barcelona ha dictat una interlocutòria en què dona a l’Ajuntament de Torrelles de Foix un termini de tres mesos perquè executi el pagament d’1,6 milions d’euros a l’empresa Building Factory, constructora de les obres d’urbanització de Can Coral, després de la sentència condemnatòria que va dictar la Sala Tercera del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l’any 2022.

  La Cambra de Comerç de Barcelona ha donat aquest matí, a les 9.00h, el tret de sortida a les eleccions per renovar els òrgans de govern camerals. En total, 10.998 electors i electores de l’Alt Penedès tindran dret a vot per escollir els respectius representants/es del seu sector en un procés electoral que s’allargarà fins al dimecres 20 de setembre.

  Davant les altes temperatures, el grup municipal d’ERC-100xCent Vilafranca ha demanat al govern municipal del PSC que actuï i incrementi mesures amb celeritat i rapidesa per alleugerir i pal·liar els efectes de la calor a la ciutadania de Vilafranca, principalment a les persones més vulnerables, com gent gran i infants.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.263

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 21
  Mateu o Leví, Maria, Ifigènia, Celina

  Divendres dia 22
  Maurici,Digna,  Fèlix IV

  Dissabte dia 23
  Tecla,Andreu,Lli o Linus

  Diumenge dia 24
  M.D de la Mercè, Gerard,Pacífic

  Dilluns dia 25
  Dalmau Moner, Coloma de Farners,M.D de la Misericòrdia, Aurèlia

  Dimarts dia 26
  Cosme i Damià, Nil, Justina

  Dimecres dia 27
  Vicenç de Paül, Caius, Adolf i Joan

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com