Foto: Gemma Sánchez/ACN

  La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, reclama que els fons europeus s’adaptin a les necessitats sorgides de la crisi de la sequera, tant pel que fa als sectors productius com a la gestió de les conques hidrogràfiques. “La Generalitat té molt cal que cal invertir en ser resilients a l’impacte de la sequera, però cal que la Unió Europea també hi contribueixi”, va asseverar ahir després de cloure una jornada sobre el present i futur de les subvencions comunitàries.

  Foto: Penedès TV

  El ple de Vilafranca va aprovar dimarts la creació d’una Taula de Seguiment de la sequera. La proposta d’Esquerra Republicana-100xCentVilafranca pretén establir un espai amb tots els agents per unir sinèrgies i transmetre a la ciutadania que l’Ajuntament de Vilafranca té un rumb consensuat per gestionar qualsevol situació actual o futura.

  L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona impulsarà actuacions per modernitzar i millorar la via pública amb una aportació extraordinària de més de 700.000 euros de la Diputació de Barcelona.  Entre les actuacions més destacades hi ha la construcció dels vestidors del camp de futbol, que permetrà disposar d’un equipament definitiu després de més d’una dècada de provisionalitat.

  Josep Tututsaus, alcalde de Pontons i secretari general del Partit Popular a la província de Barcelona va rebre ahir la visita de presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, a qui va agrair perquè era “la primera d’un president de la Diputació de Barcelona a Pontons en democràcia”.

  La presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, està visitant avui l'Alt Penedès. En primer lloc, ha estat a Vilafranca, on ha pogut conèixer diferents projectes emblemàtics de la ciutat per als propers anys, com ara la rehabilitació de la nau del carrer Comerç per a la construcció d’una biblioteca, la posada en marxa del Vinseum, la reforma de l’antic hospital al Claustre de Sant Francesc o la comissaria de la policia local, de la mà de l’alcalde, Francisco Romero, i de diversos membres de l’equip de govern.

  Junts per Catalunya i Impulsem el Penedès van congregar dissabte una setantena de càrrecs electes de l’Alt Penedès en una jornada d’estratègia municipal celebrada al local social d’Avinyonet del Penedès. A la reunió hi van participar alcaldes, regidors i caps de llista d’una setantena de municipis de la comarca de l’Alt Penedès.

  Ahir dilluns l’alcalde de Puigdàlber Miquel Vallès i el president delegat de l’àrea d’Infraestructures i Territori de la Diputació de Barcelona, Sergi Vallès, van presentar els projectes que es desenvoluparan aquest any gràcies a la injecció econòmica de mig milió d’euros que rebrà el municipi.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.285

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 22
  Margarida, Elionor

  Divendres dia 23
  Policarp, Marta

  Dissabte dia 24
  Modest, Sergi, Primitiva, Edilbert

  Diumenge dia 25
  Cesari Nazianzè, Valeri

  Dilluns dia 26
  Nèstor, Alexandre

  Dimarts dia 27
  Gabriel de la Dolorosa, Baldomer, Honnorina

  Dimecres dia 28
  Rufí, Hilari

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com