El Centre Agrícol de Vilafranca del Penedès va acollir ahir la presentació de les jornades de formació institucional “Vegueria Penedès i gestió municipal” que impulsa la Fundació Privada Futura Penedès. Tindran lloc el divendres 3 de juny al matí, a partir de les 9:30h, al Castell de Sant Martí Sarroca.

  Vilafranca en Com ha fet un comunicat  arran de la publicació de les llistes de sol·licituds de preinscripció als centres educatius de Vilafranca del Penedès amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions. Segons el grup, analitzant les sol·licituds de P3, es comprova que “com era previsible, hi ha hagut més demanda de l’escola pública, tot i haver sobreoferta a la privada concertada. Falten 28 places a l’escola pública per donar resposta a la demanda de les famílies i en sobren 49 a la concertada”.

  L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha estat condemnat per la Sala Tercera del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en sentència ferma a abonar a l’empresa Building Factory SA la quantitat de 1.613.648 euros per revisió de preus i interessos de demora en les obres de la urbanització de Can Coral.

  ERC Vilafranca creu que el pla d’aparcaments presentat pel govern fa uns dies, i que s'ha d'haurà d'aprovar en el ple aquest any "no serveix per dinamitzar la ciutat ni és útil a la ciutadania". El portaveu republicà, Pere Sàbat, apunta que el pla d’aparcaments "ha de respondre al model de ciutat que es busca, i des d’Esquerra es vol que el nou pla permeti dinamitzar econòmicament i comercialment la ciutat, permeti una mobilitat pensada per la gent, ajudi a reduir el trànsit al centre i sigui un element que potencií el transport públic".

  L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha anunciat avui en roda de premsa que no es presentarà a les properes eleccions municipals, que tindran lloc l'any vinent. Regull portarà aleshores a l'alcaldia de la capital de l'Alt Penedès catorze anys, des de l'abril de 2009, i anteriorment havia estat sis anys com a regidor de CiU a l'oposició. Tal com ha  afirmat:"és bo que hi hagi relleu i idees noves" i per això abandonarà el consistori quan acabi la legislatura.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

  Primera caminada solidària a Bodegues Sumarroca
  Primera caminada solidària a Bodegues Sumarroca

  El proper 5 de juny a les 9h, Bodegues Sumarroca organitza la primera caminada solidària a les vinyes de la seva finca situada a Monistrol d’Anoia. Els beneficis recaptats aniran destinats a l [ ... ]

  Llegir més
  La Nau de Vilafranca posa a disposició del jovent tres bucs d’assaig musical
  La Nau de Vilafranca posa a disposició del jovent tres bucs d’assaig musical

  L’Espai Jove La Nau compta amb tres bucs d’assaig de dimensions diferents, adequadament insonoritzats, equipats i climatitzats. Aquests bucs estan destinats a la pràctica i producció musical [ ... ]

  Llegir més
  La Fundació Amics Joan Petit farà el pregó de la Festa Major Petita de Vilafranca
  La Fundació Amics Joan Petit farà el pregó de la Festa Major Petita de Vilafranca

  Els administradors de la Festa Major de Vilafranca, han anunciat via xarxes socials, que el "pregonet" d'enguany de l'FM dels Petits anirà a càrrec de la Fundació Amics Joan Petit, que té com a  [ ... ]

  Llegir més

  El Cargol 1.195

  Penedès Guia

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  Cellers de la DO Penedès

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 19
  Pere Celestí, Ciríaca

  Divendres dia 20
  Bernardí de Siena, Baldiri, Silvi, Hilari

  Dissabte dia 21
  Secundí, Torquat, Virgínia

  Diumenge dia 22
  Júlia, Ató, Quitèria

  Dilluns dia 23
  Desideri

  Dimarts dia 24
  Maria Auxiliadora, Vicenç, Susanna, Genadi

  Dimecres dia 25
  Beda, Maria-Magdalena

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Xavier Vallès:
   675 649 413  xavier@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com