EL CINEMA DE LA SETMANA 

   

  Calladita
  SALA ZAZIE: Dia 13 (20.15h); Dia 14 (21h).
  Títol original: Calladita. Director: Miguel Faus. Guió: Miguel Faus. Intèrprets: Paula Grimaldo, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Pol Hermoso, Violeta Rodríguez i Nany Tovar. Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys. Durada: 93 minuts. Idioma: Original en castellà. Any: 2023. País: Espanya.
  Ana, nouvinguda de Colòmbia, és empleada domèstica en una luxosa mansió on estiueja una adinerada família. La noia treballa sense contracte, sota la promesa d'aconseguir condicions dignes al final de l'estiu, sempre que sigui discreta i calladeta. Però a través de l'empleada de la casa veïna, l'Ana aprendrà a divertir-se una mica més durant el seu estiu a la Costa Brava.

  Aquellos maravillosos días
  SALA ZAZIE: Dia 14 (18.30h VOS); Dia 15 (20h VOS); Dia 16 (19h); Dia 19 (20h).
  Títol original: Au fil des saisons. Director: Hanna Ladoul, Marco La Via. Guió: Hanna Ladoul, Marco La Via. Intèrprets: Catherine Deneuve, Andrea Riseborough i Morgan Saylor. Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys. Durada: 93 minuts. Idioma: Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà. Any: 2024. País: França i Estats Units.
  Charlie, una jove estudiant, torna a la granja familiar a Virgínia per cuidar la seva mare malalta, Laura. La seva vida quotidiana a la granja, ja tensa per anys de ressentiment tàcit, es posa cap per avall quan la mare de Laura i àvia de Charlie, Solange, també apareix sense previ avís. La sobtada malaltia motiva aquestes tres generacions a connectar de nou.

  La promesa de Irene
  CINEMA KUBRICK: Dia 14 (17.30h VOS); Dia 15 (18h); Dia 16 (18h).
  Títol original: Irena's Vow. Director: Louise Archambault. Guió: Dan Gordon. Intèrprets: Sophie Nélisse, Dougray Scott, Andrzej Seweryn, Maciej Nawrocki i Sharon Azrieli. Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys. Durada: 121 minuts. Idioma: Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà. Any: 2023. País: Canadà i Polònia.
  Quan els nazis envaeixen Polònia el 1939, la infermera Irene Gut és traslladada i obligada a treballar per a l’exèrcit alemany, sent assignada com a majordoma d’un comandant nazi. En comptes d’adoptar un perfil baix i mantenir-se fora de perill, Gut ho arriscarà tot per salvar una dotzena de jueus refugiant-los a casa del seu cap.

  Segundo premio
  CINEMA KUBRICK: Dia 15 (20.30h); Dia 16 (20.30h).
  Títol original: Segundo premio. Director: Isaki Lacuesta, Pol Rodríguez. Guió: Isaki Lacuesta, Fernando Navarro. Intèrprets: Daniel Ibáñez, Cristalino, Stéphanie Magnin, Mafo, Chesco Ruiz i Edu Rejón. Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys. Durada: 111 minuts. Idioma: Original en castellà. Any: 2024. País: Espanya.
  Granada, finals dels 90. En plena efervescència artística i cultural, un grup de música indie viu el seu moment més delicat: la baixista trenca amb la banda i el guitarrista està immers en un perillós espirall d’autodestrucció. Mentrestant, el cantant s’enfronta a un complicat procés d’escriptura i gravació del seu tercer disc, un disc que canviaria per sempre l’escena musical de tot el país.

   


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 13
  Antoni de Pàdua, Fandila

  Divendres dia 14
  Eliseu, Digna

  Dissabte dia 15
  Benilde, Maria-Miquela, Bernat

  Diumenge dia 16
  Quirze, Ferriol, Ilpidi

  Dilluns dia 17
  Gregori Barbarigo, Emília

  Dimarts dia 18
  Marc, Marina, Ciríac, Paula

  Dimecres dia 19
  Romuald, Gervasi, Aurora

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com