Millora la teva salut i benestar amb l'esport

  Quan es tracta de millorar la nostra salut i benestar físic, molta gent pensa que l'única opció és anar al gimnàs. Si bé, això pot ser una gran manera de posar-se en forma, hi ha altres esports que es poden practicar a l'aire lliure o a casa i que poden tenir molts beneficis per a la nostra salut tant física com mental.

  Si vols iniciar-te en el món de l'esport, aquí et deixem algunes opcions d'esports divertits i eficaços que poden ajudar a millorar la nostra salut en general.

  Tennis

  El tennis és una forma estupenda de millorar la nostra salut i forma física, ja que és una activitat aeròbica que eleva el nostre ritme cardíac. També pot ajudar a tonificar els músculs i millorar la coordinació i l'equilibri. A més, el tennis pot ser un gran alleujament per a l'estrès i pot ajudar-nos a socialitzar i conèixer gent nova.

  Amb aquest esport, a part de fer exercici, també podem prendre aire fresc, alhora que gaudim del temps amb els amics o la família. La clau per a millorar la salut és trobar una activitat que ens agradi i puguem mantenir a llarg termini.

  És per això que el tennis és una bona opció, ja que pot ser gaudit per persones de totes les edats i habilitats físiques, ja que és molt fàcil aprendre a jugar-ho, i hi ha diferents maneres de mantenir-nos en forma mitjançant aquest esport. Per exemple, podem participar en una competició, prendre classes, o simplement jugar per diversió.

  Esports de carrera

  Els esports de carrera com la natació i el ciclisme són excel·lents per a millorar la nostra salut cardiovascular. Ajuden a augmentar el nostre ritme cardíac i a fer fluir la sang per tot el cos. A més, aquests esports també contribueixen a augmentar la resistència i el vigor.

  Si podem millorar la nostra salut cardiovascular, tindrem menys probabilitats de patir malalties cardíaques o altres afeccions més endavant. També és important barrejar la nostra rutina d'exercicis per a no avorrir-nos, i afegir una mica d'entrenament de força que ens ajudarà a veure resultats encara millors.

  S'ha demostrat que l'activitat física regular millora la salut mental, així que no sols estarem més sa físicament si fem de l'esport una part de la nostra vida, sinó que també ens sentirem més felices i equilibrats.

  Ioga o pilates

  Una altra forma estupenda de millorar la nostra salut és practicant ioga o pilates. Aquestes activitats ajuden a millorar la flexibilitat i la força muscular. També ajuden a millorar el nostre equilibri i postura. En millorar la nostra flexibilitat, podem reduir el risc de lesions en el futur.

  Portar un estil de vida actiu en conjunt amb una dieta saludable té infinitat de beneficis. D'una banda, pot ajudar a millorar la salut cardiovascular. A més, els qui porten un estil de vida actiu solen tenir menys probabilitats de sofrir sobrepès o obesitat. I finalment, ser físicament actiu s'ha relacionat amb una millor salut mental i benestar.

  Així que, com pots veure, hi ha moltes bones raons per a començar a ser més actiu I quina millor manera de fer-ho que practicant un esport?

  La llista d'esports que es poden practicar per a millorar la nostra salut pot ser infinita. Per això, és important trobar una activitat que ens agradi i a la qual puguem mantenir-nos fidels sense avorrir-nos. En fer-ho, serà més probable que vegem els beneficis a llarg termini. Així, podrem sentir-nos més sa i en forma en poc temps.

  Els esports ofereixen un entorn divertit i competitiu, alhora que proporcionen al teu cos l'exercici que necessita. I, qui sap, pot ser que fins i tot fem nous amics pel camí.

   

   

   

   

   

   


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

  El Cargol 1.222

  Penedès Guia

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 1
  Eloi, Naüm, Natàlia
  Divendres dia 2
  Silvà, Bibiana, Elisa
  Dissabte dia 3
  Franesc-Xavier, Cassià
  Diumenge dia 4
  Joan, Bàrara, Bernat, Ada
  Dilluns dia 5
  Dalmau, Guerau, Crispina
  Dimarts dia 6
  Nicolau, Pere Pasqual, Fortià, Asel·la
  Dimecres dia 7
  Ambròs, Eutiquià, Fara
  Dijous dia 8
  Immaculada Concepció de la Verge Maria, Esther

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Xavier Vallès:
   675 649 413  xavier@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com