Aliments més saludables sense renunciar al sabor

  Dissabte passat dia 13 es va celebrar el Dia Mundial de la Dieta Mediterrània, una data per recordar la importància d'una dieta reconeguda com un patró alimentari i un estil de vida dels més equilibrats i saludables del món. Nombrosos estudis han posat de manifest els beneficis de la Dieta Mediterrània en la prevenció de determinades malalties com la diabetis, alguns càncers o malalties cardiovasculars.

  Així doncs, una alimentació saludable, a base de fruites i hortalisses, llegums, cereals integrals, fruita seca i oli d'oliva és clau per a la salut. En aquesta línia, i per seguir promovent uns hàbits de vida i consum més saludables i sostenibles, Ametller Origen ha fet un pas més aconseguint que el 100% dels productes de marca pròpia inclosos en el Pla de Nutrició, Activitat Física i Prevenció de l'Obesitat (Pla NAOS) del Ministeri de Salut compleixin els criteris establerts respecte al contingut de sal, sucre i greixos totals i saturats.
  En total, hem aconseguit reduir 906 kg de sal, concretament en les categories de derivats carnis, aperitius salats i plats preparats; 3.384 kg de sucre, el que equivaldria a més de mig milió de terrossos de sucre, en les categories de pa envasat, productes làctics i salses i un 3% de greixos d'un total de 52 productes. El més important, però, és que hem mantingut les propietats organolèptiques, és a dir el sabor dels productes, sense afegir cap additiu i sense augmentar les seves calories. Tanmateix, hem donat de baixa cinc referències per presentar un perfil nutritiu baix.
  El compromís d'Ametller Origen ha estat, des dels seus inicis ara fa vint anys, facilitar l'accés a una alimentació saludable, plaent i neta. Per això, ens hem fixat com a objectiu revisar totes les referències de marca pròpia abans del 2023, aproximadament uns 1.200 productes, per seguir reduint la sal, el sucre i els greixos totals.

   

  Dra. Eulàlia Vidal, coordinadora del consell assessor de nutrició i salut d'Ametller Origen

   

   

   

   

   

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 11
  Isaac, Estanislau

  Divendres dia 12
  Juli, Damià, Vísia

  Dissabte dia 13
  Hermenegild, Martí I

  Diumenge dia 14
  Tiburci, Lambert, Domnina

  Dilluns dia 15
  Telm, Crescent, Amastàsia

  Dimarts dia 16
  Toribi de Lièbana, Engràcia

  Dimecres dia 17
  Elies, Anicet, Robert, Pau, Isidor

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com