el cargol

Magazín del Penedès

Societat

El 12è Subirats Tasta’l arriba aquest diumenge amb més activitats i tallers

El Subirats Tasta’l ampliarà la programació d’activitats i tallers a la seva 12a edició, que se celebra aquest diumenge a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal. La mostra acull els vins i caves que ofereixen els cellers de Subirats, la gastronomia i l’artesania local. Entre les novetats d’enguany, destaca l’increment d’activitats i tallers paral·lels, tant per a professionals com famílies.

Enguany els visitants podran gaudir de la construcció en directe d’una enorme gerra per emmagatzemar vi de manera artesanal; un ofici antic vinculat al món del vi i la vinya del ceramista Daniel Caselles.

A més, hi haurà animació teatral per part d’un grup d’amenitzadors i tot l’espai de la mostra estarà decorat amb motius al·legòrics al món del vi i la vinya.

També s’han organitzat tallers que comprenen des d’un tast guiat de vins i caves de Subirats fins a visites guiades gratuïtes al Museu d’Esperanto de Subirats. Hi haurà un espai adreçat a moure’s en bicicleta elèctrica per l’entorn paisatgístic de Subirats, i mostra d’art a càrrec dels artistes de Subirats.

Com a novetat d’aquest 12è Subirats Tasta’l  2016,  hi haurà una mostra d’art dels artistes del municipi de Subirats,  amb diferents temàtiques aplicades sobre diversos suports. En l’entorn dels artistes, l’artista El Gat Miau crearà una obra d’art del tipus mural, en directe dins l’entorn de la fira.

A la sala del Centre Agrícola de Sant Pau, es celebrarà un concert a càrrec de l’escola de Música de l’Alt Penedès ; l’entrada serà gratuïta.

A banda d’aquestes novetats, també hi haurà, com cada any, l’espai d’activitats  infantils que anirà a càrrec de l’empresa Fem Vinya, amb activitats infantils de tipus manual encaixades dintre del sector vinya.

Pel que fa al preu dels tiquets degustació, es mantenen respecte l’any passat: 8 tiquets degustació + copa (6 euros), 8 tiquets degustació (5 euros) i copa commemorativa (1 euros).

0
0
0
s2smodern

Sebastià Bennasar guanya el 4t Celler de Lletres amb 'Terra Aspriva'.
Sebastià Bennasar guanya el 4t Celler de Lletres amb 'Terra Aspriva'.

    Sebastià Bennasar va rebre dimecres 3 d'octubre el 4t Premi de Novel·la Celler de Lletres al Centre Cultural de Sant Sadurní d'Anoia, durant la inauguració del Cicle Biblioteques amb [ ... ]

Llegir més
El doctor Bonaventura Clotet presenta el nou vi blanc solidari de Casa Ametller
El doctor Bonaventura Clotet presenta el nou vi blanc solidari de Casa Ametller

El doctor Bonaventura Clotet, una de les principals autoritats en la investigació i la lluita contra la Sida, va presentar dijous passat el nou vi  blanc SiVida de Casa Ametller, elaborat a la fin [ ... ]

Llegir més
La regidora de Turisme de Subirats, alcaldessa accidental fins el 22 d'octubre
La regidora de Turisme de Subirats, alcaldessa accidental fins el 22 d'octubre

La regidora de Turisme, Benestar Social, Participació Ciutadana i Gent Gran de l'Ajuntament de Subirats, Àngels Pinyol, va ser nomenada alcaldessa accidental el passat divendres. L’alcalde Pere  [ ... ]

Llegir més

El Cargol 1010

Penedès Guia

Cellers de la DO Penedès

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Lluc, Just, Trifònia

Divendres dia 19
Pau de la Creu, Laura

Dissabte dia 20
Andreu, Artemi, Irene

Diumenge dia 21
Úrsula, Caius, Celina

Dilluns dia 22
Marc, Nunila, Alòdia

Dimarts dia 23
Servand, Germà, Oda

Dimecres dia 24
Antoni-Maria Claret