el cargol

Magazín del Penedès

Societat

La Rua de la Resurrecció acollirà uns 3.700 participants

Aquest divendres es celebrarà la Rua del Carnaval de Vilafranca, que enguany s’iniciarà a les 21h per agilitzar les comparses i reduir el temps de durada.

Hi ha unes 3.700 persones inscrites com a participants, tant a carrosses com a comparses: aquesta rua comptarà amb 8 comparses i 30 carrosses.

El recorregut de la rua serà el mateix que s’ha desenvolupat a les altres edicions: es començarà per l’avinguda de Tarragona, es creuaran les rambles de Sant Francesc i Nostra Senyora, i es finalitzarà a l’avinguda de Barcelona.

Aquest any s’ha inclòs, com a novetat, l’actuació del DJ Hurtu a la rambla de Sant Francesc per tancar la festa, que s’allargaria fins les 2.30h. Abans, però, hi haurà el lliurament de premis a les millors carrosses i comparses per part del Rei Carnestoltes XVè i I de Vilafranca, sempre i quan aconsegueixi ressorgir de les cendres.

En referència als canvis de trànsit i circulació, s’impedirà el pas als automòbils per l’avinguda Tarragona entre les 19h i les 22.30h al tram entre la rotonda de la variant i el carrer Eugeni d’Ors. El tram entre el carrer Eugeni d’Ors i la rambla Sant Francesc, i els carrers Hermenegild Clascar i General Prim (en direcció a la rambla St. Francesc) es tancarà des de les 21.25h fins a les 23.30h. La rambla de Nostra Senyora, l’avinguda Barcelona i el carrer Santa Clara també tindran la circulació tancada des de les 21.25h fins les 00.15h.

0
0
0
s2smodern

Sebastià Bennasar guanya el 4t Celler de Lletres amb 'Terra Aspriva'.
Sebastià Bennasar guanya el 4t Celler de Lletres amb 'Terra Aspriva'.

    Sebastià Bennasar va rebre dimecres 3 d'octubre el 4t Premi de Novel·la Celler de Lletres al Centre Cultural de Sant Sadurní d'Anoia, durant la inauguració del Cicle Biblioteques amb [ ... ]

Llegir més
El doctor Bonaventura Clotet presenta el nou vi blanc solidari de Casa Ametller
El doctor Bonaventura Clotet presenta el nou vi blanc solidari de Casa Ametller

El doctor Bonaventura Clotet, una de les principals autoritats en la investigació i la lluita contra la Sida, va presentar dijous passat el nou vi  blanc SiVida de Casa Ametller, elaborat a la fin [ ... ]

Llegir més
La regidora de Turisme de Subirats, alcaldessa accidental fins el 22 d'octubre
La regidora de Turisme de Subirats, alcaldessa accidental fins el 22 d'octubre

La regidora de Turisme, Benestar Social, Participació Ciutadana i Gent Gran de l'Ajuntament de Subirats, Àngels Pinyol, va ser nomenada alcaldessa accidental el passat divendres. L’alcalde Pere  [ ... ]

Llegir més

El Cargol 1010

Penedès Guia

Cellers de la DO Penedès

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Lluc, Just, Trifònia

Divendres dia 19
Pau de la Creu, Laura

Dissabte dia 20
Andreu, Artemi, Irene

Diumenge dia 21
Úrsula, Caius, Celina

Dilluns dia 22
Marc, Nunila, Alòdia

Dimarts dia 23
Servand, Germà, Oda

Dimecres dia 24
Antoni-Maria Claret