el cargol

Magazín del Penedès

Societat

Aquest diumenge se celebrarà la VII Cursa de la Dona a Sant Quintí

Aquest diumenge es farà la Cursa de la Dona a Sant Quintí, que està organitzada per l’associació de dones ADECA, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona. La cursa té dues versions, una de 4 quilòmetres, que es pot fer corrents o caminant, i una de 10 quilòmetres, que s’ha de fer corrents.

La inscripció costa 5 euros i tot el que es recapti serà donat a l’associació SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, una associació sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat d’atenció dels malalts de càncer de l’Alt Penedès proporcionant-los transport diari fins a l’Institut Català d’Oncologia.

Les inscripcions es poden fer al compte BBVA ES84 2100 1681 2102 0006 0488 fins el divendres 20 d’octubre, es podrà participar a la cursa i a més cada inscrit rebrà una bossa d’obsequis.

La sortida serà a les 10h al pavelló poliesportiu municipal, i l’arribada serà també al mateix lloc. De totes maneres, caldrà ser-hi a partir de les 8.30h (fins a les 9.30h màxim), per recollir el dorsal.

A banda, durant aquesta setmana hi ha diverses activitats relacionades amb la celebració del dia de les dones.

El proper dijous 19 a les 20.30h hi ha la commemoració del dia mundial contra el càncer de mama, en què l’associació ADECA il·luminarà la façana de l’església.

El dissabte 21 a les 12h hi ha una masterclass solidària de zumba a la plaça de l’Església, per lluitar contra el càncer de mama.

El diumenge 22 a les 18h hi ha l’obra de teatre Els Monòlegs de la Vagina, de la companyia Inconyables, que denuncia les discriminacions i la violència socials a les quals s’exposa el sexe femení.

0
0
0
s2smodern

Sebastià Bennasar guanya el 4t Celler de Lletres amb 'Terra Aspriva'.
Sebastià Bennasar guanya el 4t Celler de Lletres amb 'Terra Aspriva'.

    Sebastià Bennasar va rebre dimecres 3 d'octubre el 4t Premi de Novel·la Celler de Lletres al Centre Cultural de Sant Sadurní d'Anoia, durant la inauguració del Cicle Biblioteques amb [ ... ]

Llegir més
El doctor Bonaventura Clotet presenta el nou vi blanc solidari de Casa Ametller
El doctor Bonaventura Clotet presenta el nou vi blanc solidari de Casa Ametller

El doctor Bonaventura Clotet, una de les principals autoritats en la investigació i la lluita contra la Sida, va presentar dijous passat el nou vi  blanc SiVida de Casa Ametller, elaborat a la fin [ ... ]

Llegir més
La regidora de Turisme de Subirats, alcaldessa accidental fins el 22 d'octubre
La regidora de Turisme de Subirats, alcaldessa accidental fins el 22 d'octubre

La regidora de Turisme, Benestar Social, Participació Ciutadana i Gent Gran de l'Ajuntament de Subirats, Àngels Pinyol, va ser nomenada alcaldessa accidental el passat divendres. L’alcalde Pere  [ ... ]

Llegir més

El Cargol 1010

Penedès Guia

Cellers de la DO Penedès

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Lluc, Just, Trifònia

Divendres dia 19
Pau de la Creu, Laura

Dissabte dia 20
Andreu, Artemi, Irene

Diumenge dia 21
Úrsula, Caius, Celina

Dilluns dia 22
Marc, Nunila, Alòdia

Dimarts dia 23
Servand, Germà, Oda

Dimecres dia 24
Antoni-Maria Claret