Eliminem més de 50 tones de plàstic d’un sol ús amb el nou envàs dels plats per emportar

  És àmpliament conegut l’impacte ambiental que tenen els plàstics d’un sol ús en el nostre  planeta: contaminació, emissions de CO2, alteració dels ecosistemes. És per això, que substituir-los i reduir-los és un repte per a tots, tant per a les empreses, com les administracions, les institucions i els consumidors. Des d’Ametller Origen fa temps que fem camí en aquesta direcció i treballem amb l’ecodisseny de molts dels nostres envasos, apostant per materials alternatius i sostenibles com són el residu de canya de sucre i la fusta compostable o bé el cartró de fonts sostenibles i reciclable. 

  En aquesta línia, i amb l’objectiu de continuar avançant cap a un món més saludable i sostenible, hem fet un pas més en la nostra estratègia de sostenibilitat, substituint el packaging dels plats per emportar i del peix envasat per l’envàs sostenible Halopack. Es tracta d’un nou sistema de packaging reciclable, amb el qual s’elimina un 80% el plàstic d’un sol ús. Aquest nou envàs està elaborat amb cartró reciclat i reciclable, que a més prové de fonts sostenibles, i un film de plàstic que es troba adherit mitjançant un procés de calor per protegir i aïllar correctament l’aliment. En aquest cas, el consumidor el que ha de fer només és separar el cartró i el film de plàstic per dipositar el cartró al contenidor de reciclatge corresponent.  

  Amb aquest canvi d’envàs eliminarem més de 50 tones de plàstic d’un sol ús a l’any, corresponents a prop de dos milions d’envasos, al mateix temps que reduïm el nostre impacte en el medi ambient, oferint un producte de qualitat amb les màximes garanties i ara més sostenible. 

  Noves fites sostenibles a curt termini

  Compromesos amb l’alimentació saludable i la sostenibilitat i en el marc del moviment Fem Camí (femcami.org), pròximament també substituirem els envasos de plàstic d’un sol ús en la categoria de carn envasada, concretament per als elaborats carnis, vedella i pollastre.

  Amaya Prat, directora de sostenibilitat i R+D+I d’Ametller Origen

   

   

   

   

   

   

   

   

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 11
  Isaac, Estanislau

  Divendres dia 12
  Juli, Damià, Vísia

  Dissabte dia 13
  Hermenegild, Martí I

  Diumenge dia 14
  Tiburci, Lambert, Domnina

  Dilluns dia 15
  Telm, Crescent, Amastàsia

  Dimarts dia 16
  Toribi de Lièbana, Engràcia

  Dimecres dia 17
  Elies, Anicet, Robert, Pau, Isidor

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com