El compromís d’Ametller Origen: certifica tota la seva carn amb el segell Welfair TM de Benestar Animal

  El benestar animal és un dels pilars fonamentals per garantir un producte fresc de qualitat, a través d'un model més eficient i sostenible. És per això que en els últims anys, s'ha posat especial atenció en garantir el benestar dels animals durant tota la seva vida. Així mateix, els consumidors han canviat la seva mentalitat, convertint-se en actors conscienciats i responsables amb l'entorn, el medi ambient i la societat a l'hora de fer la compra. 

  Amb l’objectiu de seguir avançant cap a un món més saludable i sostenible i oferir un producte de màxima qualitat, més ètic i sostenible, hem fet un pas més i hem certificat amb el segell de Welfair TM el 100% de la nostra carn fresca envasada –pollastre, vedella, vedella ecològica, xai, conill, porc i gall d’indi–. Tanmateix, des dels nostres inicis, hem treballat amb ramaders que garanteixen unes bones pràctiques en matèria de benestar animal.

   La certificació WelfairTM de benestar animal, que està homologada per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) amb la col·laboració de l’Institut Basc d’Investigació i Desenvolupament Agrari (NEIKER), garanteix els quatre pilars del benestar animal pel que fa a l’alimentació, que avalua que l’animal no ha patit desnutrició o deshidratació; allotjament, que certifica que l’animal ha tingut llibertat de moviments, confort a la zona de descans i confort tèrmic; salut física i psicològica, que garanteix que l’animal no ha patit dolor, lesions o malalties; i comportament, que l’animal mostra una conducta social positiva o que no tingui por de l’home.

   

  Certificació de la llet, els ous i els elaborats carnis

  En línia amb el nostre compromís, també ens hem compromès a certificar, abans de finalitzar aquest any, els elaborats carnis certificables amb el segell Welfair TM, com són les hamburgueses, les botifarres o les broquetes. Així mateix, en aquesta segona fase, també se certificarà la llet fresca i els ous envasats, que actualment un 50% compten ja amb aquesta certificació.

   Aquest compromís s’emmarca dins de les accions que estem duent en el moviment femcami.org,  per avançar cap a un món més saludable i sostenible .

   

   

   

   

   

   

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 11
  Isaac, Estanislau

  Divendres dia 12
  Juli, Damià, Vísia

  Dissabte dia 13
  Hermenegild, Martí I

  Diumenge dia 14
  Tiburci, Lambert, Domnina

  Dilluns dia 15
  Telm, Crescent, Amastàsia

  Dimarts dia 16
  Toribi de Lièbana, Engràcia

  Dimecres dia 17
  Elies, Anicet, Robert, Pau, Isidor

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com