El suc de taronja perd la vitamina C?

  "Beu-te ràpid el suc que les vitamines s'escapen!" Estem segurs que més d'una vegada t'han dit aquesta frase o tu l'has dit a algú, sobretot als més petits. I és que està molt extensa la creença que, un cop espremut, el suc de taronja o de mandarina perd les vitamines, sobretot la C, la més abundant en els cítrics. Tot i això, has de saber que estàs equivocat, ja que no és cert, es tracta d'un fals mite! Vols saber què passa realment amb la vitamina? T'ho expliquem!

  Doncs bé, un cop has preparat el suc natural de taronja, la vitamina C, no desapareix, ni s'evapora del suc. Així ho demostra un estudi científic de la Universitat de Mòdena (Itàlia) que va assenyalar que la vitamina C és la mateixa un cop acabat d'esprémer que 12 hores més tard:  els investigadors van esprémer 1 kg de taronges i van analitzar la concentració de vitamina C immediatament després, al cap de tres, sis i dotze hores i no van veure-hi diferències.

  "La vitamina C no s'evapora ni desapareix del teu suc de taronja un cop l'has espremut"

  Això vol dir doncs que et pots prendre el suc, ja sigui per esmorzar, a mig matí o per berenar, amb calma i sense patir perquè perdi un dels seus principals nutrients, la vitamina C, ja que la concentració d'aquesta vitamina és la mateixa just espremut que al cap de quinze minuts o tres quarts d'hora. 

  Així que ja ho saps, no pateixis per la vitamina C, no s'escapa; gaudeix del teu suc de taronja o mandarina i beneficia't de totes les seves propietats!

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.306

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 18
  Frederic, Marina

  Divendres dia 19
  Àurea, Símmac

  Dissabte dia 20
  Elies, Pau, Margarida

  Diumenge dia 21
  Llorenç, Daniel, Pràxedes

  Dilluns dia 22
  Maria-Magdalena, Teòfil

  Dimarts dia 23
  Brígida, Bernat, Maria, Gràcia

  Dimecres dia 24
  Víctor, Borís, Cristina

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Roger Freixa
  (Redactor) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com