Ametller Origen: cultivem de manera exclusiva la poma RedGold Pirineus Catalans

  A la comarca de la Noguera, enmig de la Serra del Montsec, entre boscos d'alzines i pins es troba la Finca Família Català, uns terrenys on cultivem diferents varietats de pomes Pirineus Catalans. Concretament, tenim 132 hectàrees dedicades al cultiu de quatre varietats de poma Pirineus Catalans: la Golden, de color groc o daurat com el seu nom indica, la Gala, de color vermell brillant, la Fuji, vermell jaspiada amb groc, i la RedGold, una varietat exclusiva que només podràs trobar a les botigues Ametller Origen. 

  El secret de les nostres pomes
  Els terrenys on cultivem els pomers es troben a 500 metres d'altitud el que fa que hi hagi un contrast tèrmic entre el dia, amb temperatures més altes, i la nit, amb temperatures més baixes, que fa que les pomes tinguin una coloració i una dolçor més elevades. Tanmateix, durant l'època de floració dels arbres els aclarim, és a dir, els hi traiem algunes flors (que més endavant serien pomes) perquè quedi la quantitat perfecte de fruits que l'arbre pot suportar. I és que sempre prioritzem la qualitat dels nostres productes frescos, abans de la quantitat. A l'hora de collir les pomes ho fem manualment i les encaixem per enviar-les directament a botiga. 

  Que té d'especial la RedGold?
  La poma RedGold és una varietat exclusiva d'Ametller Origen, una poma que només cultivem nosaltres a les terres de La Finca Família Català i venem els nostres establiments. Aquesta varietat es diferencia de la resta pel seu sabor, és més dolça, i per ser més cruixent. Per aconseguir aquest sabor tan dolç, deixem durant una mica més de temps les pomes a l'arbre, d'aquesta manera agafen un color vermell llustrós i aconseguim que maduri com cal. 

   

   

   

   

   

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 23
  Desideri

  Divendres dia 24
  Maria Auxiliadora, Vicenç, Susanna, Genadi

  Dissabte dia 25
  Beda, Maria-Magdalena

  Diumenge dia 26
  Felip Neri, Eleuteri, Zacaries

  Dilluns dia 27
  Agustí, Juli, Berenguer

  Dimarts dia 28
  Germà, Emili, Maria-Anna

  Dimecres dia 29
  Just

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com