Les obres de les rotondes de la N-340 pendents a Subirats, Avinyonet i Sant Cugat Sesgarrigues podrien començar a la primavera

  L'alcaldessa de Sant Cugat Sesgarrigues, Montse Albet, i els alcaldes d’Avinyonet del Penedès, Oriol de la Cruz,  i de Subirats, Pere Pons, es van reunir ahir a la subdelegació del govern amb la ministra de Sanitat, la sadurninenca Dolors Montserrat, per tractar l'estat d'execució de les tres rotondes de la N-340 en el seu pas pels respectius municipis. La ministra ja va defensar aquest projecte pel Penedès al Ministeri de Foment, en el període que era diputada del govern de Mariano Rajoy al Madrid.

  Montserrat va explicar els assistents l'estat actual de la construcció de les rotondes de Subirats i Avinyonet, per part del Ministeri de Foment. Els projectes, redactats des del 2015, han de passar el procés d'informació pública d'un mes, i la licitació. Es preveu que estarien adjudicades a finals d'any i la seva construcció es podria fer durant la primavera de l'any vinent.  

  Segons explicava a El Cargol l'alcalde de Subirats, Pere Pons, "fa molts anys que reclamem la construcció d'aquestes rotondes pel risc dels accessos de la carretera als nuclis del nostre municipi, i sabem que els projectes estan fets des del juny del 2015. L'any passat no van entrar en els pressupostos de l'Estat i aquest any sembla que sí, però falta que s'executin, sinó no servirà per a res".  Pons agraïa la intervenció i la preocupació de la ministra en aquesta qüestió, però recordava que tenien pendent una reunió amb el director general de carreteres de l'Estat per discutir aspectes més tècnics. 

  Pel que fa a la rotonda del polígon de la Masia de Sant Cugat Sesgarrigues, s'ha arribat a l'acord de subvencionar el 50% de la construcció, el que correspondria a uns 400.000 euros. Aquest acord es concretaria en breu en un conveni entre el Ministeri de Foment de l’estat Espanyol i l'Ajuntament.

   


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 13
  Antoni de Pàdua, Fandila

  Divendres dia 14
  Eliseu, Digna

  Dissabte dia 15
  Benilde, Maria-Miquela, Bernat

  Diumenge dia 16
  Quirze, Ferriol, Ilpidi

  Dilluns dia 17
  Gregori Barbarigo, Emília

  Dimarts dia 18
  Marc, Marina, Ciríac, Paula

  Dimecres dia 19
  Romuald, Gervasi, Aurora

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com