El candidat del PP a les eleccions generals per Barcelona va fer campanya dissabte al mercat de Vilafranca

Foto: Albert Segura/ACN

El candidat del PP a les eleccions generals per Barcelona, Nacho Martín Blanco, va ser dissabte el mercat de Vilafranca. En declaracions als mitjans va replicar a la socialista Meritxell Batet que qui s'ha "radicalitzat" és el PSOE fent "pactes contra natura" amb partits independentistes catalans i Bildu. Blanco li va retreure que "doni lliçons de moderació i ponderació".

"El PP som on érem, on hem estat sempre: al centre, la moderació, el pragmatisme i la capacitat de pactar amb partits amb sentit d'Estat", ha reivindicat. A més, ha contestat que qui "ha tendit a la radicalització" són els socialistes perquè "han normalitzat acords amb Bildu" i ha afegit que és "una mala notícia per a Espanya".

Segons va explicar, els acords amb independentistes són "contra natura" perquè volen "trencar la unitat de l'Estat". "França mai no estaria governada amb Macron i independentistes bretons". En aquesta línia, va advertir que "no pot haver-hi cap fórmula de govern més perjudicial per a Espanya que la que posa la governació del país en mans dels qui volen liquidar Espanya".

El candidat popular va criticar que el PSC "tregui pit" de la seva política de pactes i creu que "no han entès res de les eleccions municipals". A més, ha denunciat que els acords amb independentistes i Bildu són "absolutament contraproduents per a l'interès general".

De fet, va assegurar que hi ha "molts socialistes desencantats" amb la línia que ha pres el PSOE els darrers anys i confia que el PP pugui captar aquests votants.

D'altra banda, Martín Blanco va insistir en la necessitat del bilingüisme a l'educació. El candidat popular va posar en valor el model d'escola gallec, que "respecta el bilingüisme" i va dir que "podria servir també" per a altres comunitats autònomes. De totes maneres, va subratllar que el model concret que ell defensa és el de "conjunció lingüística" de manera que les llengües "convisquin harmònicament a les aules".


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 2
Anastasi, M.D. de l’Araceli

Divendres dia 3
Felip, Jaume, Antonina

Dissabte dia 4
Silvà, Florià, Gotard

Diumenge dia 5
Àngel, Amador, Martí, Irene

Dilluns dia 6
Domènec, Beneta, Justí

Dimarts dia 7
Sixt, Eovald, Benet II

Dimecres dia 8
Maria, Eladi, Miquel

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com