La Clau III

Tots hem sentit moltes vegades i de diferents maneres que els governs municipals han d’estar al servei de la ciutadania. Frases com, governar per a les persones, al costat de la gent, les persones en el centre, les persones primer, .... I, certament necessitem que la nostra administració, la més propera, ens acompanyi i ens doni serveis eficients i adequats a les necessitats reals.

Però com es concreta? Com es passa de les paraules als fets?. Aquesta és la clau de la qüestió. I no és gens fàcil. Malauradament són temps on ocupa més atenció la crítica destructiva, el judici, el sectarisme i l’individualisme que no pas el respecte, la corresponsabilitat, la ètica i la humilitat.

Amb tot, el més bàsic no canvia. La millor concreció i acompanyament que es pot oferir a la ciutadania és millorar la generació d’activitat econòmica, cultural i del coneixement. Són aquestes les que permetran que, en bona part, tothom es pugui guanyar la vida i pugui tirar endavant el seu projecte vital.

I per fer-ho possible, perquè el ciutadà esdevingui l'epicentre de la gestió municipal, és clau una bona capacitat i un bon equip de gestió. Equip on tant o més important sigui l’experiència, el coneixement de l’organització, la cohesió i els objectius compartits. Un equip que sàpiga gestionar bé els recursos dels que disposa i no estiri més el braç que la màniga. Un equip que treballi propostes realistes i no vengui fum o simplement sabates noves. Un equip que sigui capaç de renovar idees i projecte mitjançant la incorporació de nous components. En definitiva, un bon equip.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 2
Anastasi, M.D. de l’Araceli

Divendres dia 3
Felip, Jaume, Antonina

Dissabte dia 4
Silvà, Florià, Gotard

Diumenge dia 5
Àngel, Amador, Martí, Irene

Dilluns dia 6
Domènec, Beneta, Justí

Dimarts dia 7
Sixt, Eovald, Benet II

Dimecres dia 8
Maria, Eladi, Miquel

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com