Oxigen guanya el concurs Música Jove 2022

 

Aquest cap de setmana passat, Sant Sadurní d’Anoia va viure la 25a edició del festival Acampada Jove, per primer cop a la seva història. Fou tot un èxit ja que el van gaudir més d’11.000 joves d’arreu dels Països Catalans, segons explica RTV Vilafranca al seu portal web. Un festival que va comptar també amb activitats culturals, esportives, lúdiques, etc.

Dins d’aquestes activitats organitzades per Jovent Republicà, l’organització juvenil que celebra el festival, el divendres 15 de juliol a les 12 del migdia i fins les 17:30 del mateix dia es va realitzar la final del Concurs Música Jove 2022, que va comptar amb la participació de La Troupe, Oxigen, el grup penedesenc Sociologia Animal i altres bandes d’arreu del territori.

És precisament del concert que va oferir Oxigen, els guanyadors del Concurs Música Jove 2022, el que vol fer esment aquest article. Van oferir un espectacle digne de recordança, aquests sis joves gironins de 15 i 16 anys d’edat que tindran l’oportunitat d’obrir l’Acampada Jove 2023 a l’escenari principal, i dels 1000 euros de premi que s’emportava el guanyador.

Van tocar alguns dels seus senzills com Desitjos (lletra i música de Miquel Abras) i Una Cançó per a Tu, i diverses versions de cançons conegudes com Mamma Mia d’Abba, En Peu de Guerra de Els Catarres o Creep de Radiohead, que van fer dansar, cantar i aplaudir al públic assistent i que van atraure a les persones que caminaven pels carrers del voltant de la Plaça de l’Ajuntament.

Però dos dels moments més memorables del recital que va oferir aquesta jove formació de les terres gironines, guanyadors del Destaca’t 2022, del Concurs de Grups Novells de Vilablareix o de l’Inèdit Llambilles 2022 entre d’altres guardons, foren els solos de baix i bateria protagonitzats respectivament pel baixista Joan Balaguer i pel bateria Joan Matacàs, en una cançó instrumental prèvia a la clausura del seu concert.

Pels lectors que vulguin veure’ls en directe aquest estiu, els pròxims concerts d’aquesta joveníssima banda formada per Julia Ensesa (veu), Mariona Callís (veu i ukelele), Marçal

Rubió (guitarra elèctrica), Pau Garcia (piano i saxo), Joan Matacàs (bateria) i Joan Balaguer (baix), són aquest dijous dia 21 a les Nits Fresques de Sant Gregori (província de Girona) a l’Espai Jove Cal Bolet, aquest divendres dia 22 a la Festa Major de Salt, el 28 de juliol a Porqueres i el 29 de juliol a Cervià de Ter. D’altra banda, poden seguir-los a les seves xarxes socials; a Instagram principalment @oxigenband_, i escoltar el seu últim senzill titulat Somriure al seu canal de YouTube i a Spotify.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com