Als partits independentistes

Amb aquesta carta vull agrair al conjunt d'aquests partits la feina que fan pel progrés i la llibertat de Catalunya, a la vegada que aprofito per demanar-los-hi la unitat estratègica i d'acció necessària per la constitució de la república catalana.

Constituir un nou estat no es el mateix que governar-lo; es un objectiu superior i necessita de la col.laboració i del treball conjunt de totes les formacions i persones que el volen. Donat que l'objectiu de la independència està en cadascun dels nostres partits, es imprescindible que acordem una estratègia i un pla d'acció per portar-ho a terme. Sigui l'estratègia de la DUI, de la confrontació intel.ligent, d'eixamplar la base o la del pacte amb l'estat espanyol - entre altres que hi pot haver - , sigui la que sigui, necessita del suport de tots els partits, entitats i persones independentistes. Llavors, com ho farem si cada partit, entitat o persona s'enroca en la seva pròpia estratègia?

Si volen pujar al següent esglaó cal que siguem majoria, i la millor manera d'aconseguir-la es proposar, negociar i pactar una estratègia i un pla d'acció. Donada la rellevància de l'objectiu encara es més necessària aquesta unitat d'actuació. A la majoria ens agrada molt l'entesa entre ideologies diferents, arribar a acords i desenvolupar-los pel bé comú. Per tant, amb unitat, molta més gent li donaria suport.

Ara tenim una nova oportunitat, les eleccions al Parlament de Catalunya de principis del 2021. Posem en els programes electorals un primer punt igual per a totes les formacions en relació a l'objectiu de la independència de Catalunya, l'estratègia a seguir i les accions a emprendre en cas d'obtenir la majoria; i desprès posem en aquests programes els punts oportuns a la ideologia de cada partit. Es molt difícil! Segurament que sí. La política es això; arribar a acords i executar-los. 

Durant la campanya electoral, cada partit que expliqui el seu programa electoral i que faci èmfasi en l'acord arribat per desenvolupar l'estat català en forma de república i, sobretot, mostrem-nos respectuosos amb la resta de partits independentistes alhora d'explicar les millors virtuts del nostre partit.

Si ho fem així, guanyarem! Guanyarem una gran majoria en favor de la independència, ampliarem la representació independentista al Parlament i tindrem un govern de la Generalitat enfocat i decidit a constituir la república catalana amb el suport i col.laboració de la ciutadania.

Continuem la feina feta pels nostres presos polítics i exiliats; fem-ho possible.

 

Santi Soler i Vives

El Pla del Penedès (Alt Penedès)


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com