Als partits independentistes

  Amb aquesta carta vull agrair al conjunt d'aquests partits la feina que fan pel progrés i la llibertat de Catalunya, a la vegada que aprofito per demanar-los-hi la unitat estratègica i d'acció necessària per la constitució de la república catalana.

  Constituir un nou estat no es el mateix que governar-lo; es un objectiu superior i necessita de la col.laboració i del treball conjunt de totes les formacions i persones que el volen. Donat que l'objectiu de la independència està en cadascun dels nostres partits, es imprescindible que acordem una estratègia i un pla d'acció per portar-ho a terme. Sigui l'estratègia de la DUI, de la confrontació intel.ligent, d'eixamplar la base o la del pacte amb l'estat espanyol - entre altres que hi pot haver - , sigui la que sigui, necessita del suport de tots els partits, entitats i persones independentistes. Llavors, com ho farem si cada partit, entitat o persona s'enroca en la seva pròpia estratègia?

  Si volen pujar al següent esglaó cal que siguem majoria, i la millor manera d'aconseguir-la es proposar, negociar i pactar una estratègia i un pla d'acció. Donada la rellevància de l'objectiu encara es més necessària aquesta unitat d'actuació. A la majoria ens agrada molt l'entesa entre ideologies diferents, arribar a acords i desenvolupar-los pel bé comú. Per tant, amb unitat, molta més gent li donaria suport.

  Ara tenim una nova oportunitat, les eleccions al Parlament de Catalunya de principis del 2021. Posem en els programes electorals un primer punt igual per a totes les formacions en relació a l'objectiu de la independència de Catalunya, l'estratègia a seguir i les accions a emprendre en cas d'obtenir la majoria; i desprès posem en aquests programes els punts oportuns a la ideologia de cada partit. Es molt difícil! Segurament que sí. La política es això; arribar a acords i executar-los. 

  Durant la campanya electoral, cada partit que expliqui el seu programa electoral i que faci èmfasi en l'acord arribat per desenvolupar l'estat català en forma de república i, sobretot, mostrem-nos respectuosos amb la resta de partits independentistes alhora d'explicar les millors virtuts del nostre partit.

  Si ho fem així, guanyarem! Guanyarem una gran majoria en favor de la independència, ampliarem la representació independentista al Parlament i tindrem un govern de la Generalitat enfocat i decidit a constituir la república catalana amb el suport i col.laboració de la ciutadania.

  Continuem la feina feta pels nostres presos polítics i exiliats; fem-ho possible.

   

  Santi Soler i Vives

  El Pla del Penedès (Alt Penedès)


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 23
  Desideri

  Divendres dia 24
  Maria Auxiliadora, Vicenç, Susanna, Genadi

  Dissabte dia 25
  Beda, Maria-Magdalena

  Diumenge dia 26
  Felip Neri, Eleuteri, Zacaries

  Dilluns dia 27
  Agustí, Juli, Berenguer

  Dimarts dia 28
  Germà, Emili, Maria-Anna

  Dimecres dia 29
  Just

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com