LA INJUSTA DESTITUCIÓ DE’N SERGI PUNSET A LA BANQUETA DEL CLUB PATÍ VILAFRANCA

ELS FETS:

El passat dia dos de desembre va ser destituït de manera fulminant en Sergi Punset com  entrenador del primer equip del Club Patí Vilafranca. Li van comunicar abans de l’entreno i amb una durada d’uns set minuts com a molt i sense cap motiu clar. Segons els dos membres de la directiva en Quim Vázquez i en Fede Insensé els motius van ser que alguns jugadors i alguns membres de l’ staff  tècnic no el volien i havien forçat la seva destitució…En Sergi l’endemà va fer les preguntes pertinents i la majoria de jugadors li van dir que ells no havien fet res, i l’ staff  igual… qui menteix ?

I en el cas que fós veritat dues coses, com pot ser que no l’avisessin abans o inclús per què no se li va fer un últim àtom? I la segona com pot ser que uns directius en contres de defensar a mort el seu entrenador fan cas a alguns jugadors??

El van destituïr de males maneres com un gos abandonat i no s’ho mereix per res del món, ell com molt bé se sap és un gran professional i tenia unes il.lusions molt grans en aquest projecte, tan en el primer equip com en tot el Club des de la canalla de la base, entrenadors…

 

CONCLUSIONS:

Les preguntes que poden sorgir són per expemple no serà que massa professionalitat no interessa o fa mandra a segons qui del Club Patí Vilafranca?

Es va vendre massa fum de “tindrem un estrenador vilafranquí que donarà imatge” i quan s’han trobat a una persona treballadora i exigent per portar un equip cap a l’ OK lliga resulta que ja no interessa??

Qui en sortia malparat? Els que esteu ficat a dins rumieu i treieu-ne les conclusions.

 

QUÈ CAL FER:

En un cas com aquest insto que per part de la gent que forma part del CPV, tant la  junta, els jugadors, entrenadors, pares de jugadors…averigüin el què ha passat realment i que facin alguna cosa.

També insto que els polítics de l’ Ajuntament de Vilafranca, tant els que formen govern com els de l’oposició investiguin què va passar i per què el van destituïr ja que aquesta entitat està finançada amb diner públic de l’ Ajuntament i segurament del Consell Comarcal, així doncs polítics ja teniu feina per demenar explicacions i transparència en la directiva (qui remena les cireres) del Club Patí Vilafranca. Si voleu que un Club vengui la imatge de “Capital del Vi” que estigui a l’alçada.

I per últim demano als periodistes i mitjans de comunicació esportius tant de la comarca com del món de l’hoquei que facin les preguntes corresponents a qui calgui i que en treguin les deduccions pertinents.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

Es lliuren els premis del segon concurs literari en salut mental "Les Paraules Parlen per Tu"
Es lliuren els premis del segon concurs literari en salut mental

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental 2021, el Servei de Salut Mental de l'Alt Penedès, gestionat per l’Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries, va celebrar el passat divendres al V [ ... ]

Llegir més
Neix a Ordal el festival d'arts escèniques Tresquaranta
Neix a Ordal el festival d'arts escèniques Tresquaranta

Ordal estrenarà el proper 2 d'octubre el seu primer festival d'arts escèniques, batejat com a Tresquaranta. La companyia local Criatures lidera aquesta proposta, que ofereix una ruta cultural de d [ ... ]

Llegir més
Ampert demana el vot pel seu projecte i poder guanyar una donació solidària de Laboratoris Cinfa
Ampert demana el vot pel seu projecte i poder guanyar una donació solidària de Laboratoris Cinfa

L'associació Ampert ha presentat el projecte de transport i acompanyament de pacients oncològics de l’Alt Penedès a una acció solidària de Laboratoris Cinfa, on aquesta empresa farà entrega [ ... ]

Llegir més

El Cargol 1.164

Penedès Guia

Conte Sant Jordi El Cargol 2020

Cellers de la DO Penedès

El Santoral de la setmana

Dijous dia 30
Jeroni, Sofia

Divendres dia 1
Teresa, Remigi

Dissabte dia 2
Àngels de la Guarda, Sadurní

Diumenge dia 3
Francesc, Gerard

Dilluns dia 4
Petroni, Àurea

Dimarts dia 5
Froilà, Atilà, Caritina

Dimecres dia 6
Bru, Emili, Fe, Maria

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

  93 890 00 11 (Ext.01)
Olga Aibar
(Redactora en cap)
 
redaccio@ elcargol.com
Lorena del Amor
(Redactora) 
 penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

 93 890 00 11 (Ext. 02)
Montse Calzado:

 692 189 896  comercial@ elcargol.com
Xavier Vallès:
 675 649 413  xavier@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

 93 890 00 11 (Ext. 03)
Abdelghafour Eddalai
 93 890 00 11 (Ext. 05)
 publicitat
@ elcargol.com
 elcargol@ elcargol.com


 

Membres de:
 
 Amb la col·laboració de:

 

 Contactar - Avís legal Copyright © 2021. Tots els drets reservats.


Membres de:
 


 Amb la col·laboració de:

 

 Contactar - Avís legal Copyright © 2021. Tots els drets reservats.