TAMBE EL PSC

També amb el “PSC”. No ho diuen els socialistes, ho diu el president d’Omnium Cultural, Jordi Cuixart. Completament d’acord amb l’expressió: “el diàleg és la solució”.

Diàleg és un mot, una paraula, un titular que impregna, solució als problemes, satisfacció als adversaris, tranquil·litat als ponents. I en aquest cas concret de Catalunya, és l’imprescindible, necessari, utilitari”camí” cap a una solució que hi té de ser”.

També amb el PSC, és a dir, no només amb o entre els partits independentistes (Pedcat, Erc, Cup), també amb el Psc. Partit dels Socialistes de Catalunya. Partit històric de Catalunya, moderat, seriós, municipalista, de centre-esquerra, i de tarannà talment conciliador i dialogant.

Ja és hora, doncs, que els catalans i les catalanes, Catalunya com a país, comenci de veritat, sense excuses, aquest llarg camí, esperançador, per tal de poder aconseguir, més autogovern, més autoestima. No més entrebancs, traves, governants actuals.

Catalunya, país de independentistes i no independentistes, ha de ser vista des de l’exterior, amb bons ulls, sense rancúnia. Hem de ser el que som, intel·ligents, treballadors, sensats, complaents. Catalunya, pal de paller, capdavantera en molts desenllaços importants. Dintre Espanya, peça fonamental, essencial, crucial. Com a autonomia, comunitat competent, clau, decisòria en molts aspectes.

I tot això es té de fer amb el PSC. Deixem-nos de romanços, picabaralles entre els partits. La unió fa la força. Hem d’anar tots a una, per demostrar i fer veure que som un gran país.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 11
Isaac, Estanislau

Divendres dia 12
Juli, Damià, Vísia

Dissabte dia 13
Hermenegild, Martí I

Diumenge dia 14
Tiburci, Lambert, Domnina

Dilluns dia 15
Telm, Crescent, Amastàsia

Dimarts dia 16
Toribi de Lièbana, Engràcia

Dimecres dia 17
Elies, Anicet, Robert, Pau, Isidor

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com