EL CIVISME I LA NETEDAT

  Dues paraules, que entre elles, existeix un clar paral·lelisme. I les dues concerneixen i són responsabilitat de les persones. Sóc com a persona endreçat, m’agradaria que la meva vila també ho fos.

  Civisme, ben educat, respectuós, pulid. Netedat, net, bonic, exemplar. Hi ha civisme, hi ha netedat. I Sant Sadurní d’Anoia, no compleix massa bé, aquests enunciats. Tant l’ajuntament com els convilatans, ho tindríem de tenir més que assumit. He dit moltes vegades, i ho continuo dient, que com a sadurninenc, m’agrada, vull una “vila neta”.  Tasca aquesta, que ha ser compartida i assumida pel govern municipal i els convilatans i les convilatanes. Uns amb ordenances establertes i els altres, complint i fent complir als qui no ho facin.

  Hi ha un pipi-can per gossos, d’acord. Però Sr. Toni Sisternas, en la neteja a la via publica, hi falta a molts indrets de la vila, “papereres”. Li he comentat, i ser que vostè ho farà. Un altre aspecte a tenir present, multar les infraccions i més si són reiteratives. Malauradament, penso que té de ser així.

  La majoria som adults, demostrem i fem que Sant Sadurní estigui de entre les poblacions amb més exemplaritats. Que els propietaris de gossos recullin els excrements. Que els carrers estiguin nets i que les herbes no siguin tant visibles.

  En definitiva bona convivència, sentit comú, perquè aquestes dues paraules, “civisme i netedat”, no es separin i vagin sempre juntes. 


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.285

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 22
  Margarida, Elionor

  Divendres dia 23
  Policarp, Marta

  Dissabte dia 24
  Modest, Sergi, Primitiva, Edilbert

  Diumenge dia 25
  Cesari Nazianzè, Valeri

  Dilluns dia 26
  Nèstor, Alexandre

  Dimarts dia 27
  Gabriel de la Dolorosa, Baldomer, Honnorina

  Dimecres dia 28
  Rufí, Hilari

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com