Pressupostos de la Generalitat, al Penedès #SempreElsÚltims

Un any més, i ja podem afirmar que és una tradició ben arrelada a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, el Govern de la Generalitat torna a castigar el Penedès com a territori amb la pitjor dada dels pressupostos generals, 159€ per habitant.

No deixa de ser curiós que mani qui mani, el Penedès sigui sempre l’ovella negra pels governants d’aquest país.

Alguns partits polítics, com per exemple ERC, sempre havien manifestat que si tenien la possibilitat de governar la Generalitat les coses al Penedès canviarien, i és veritat que han canviat, però a pitjor pel Penedès.

La gent no s’ha d’estranyar amb els números d’aquest pressupost, que a la Vegueria del Penedès, no hi hagi Mossos suficients per garantir la seguretat de tots els pobles i municipis.

Tampoc podem alarmar-nos, si anem als centres de Salut i veiem que manquen metges, infermeres i serveis especialistes que fins ara teníem i que cada cop trobem més a faltar.

I les escoles, molt sovint amb sobre ràtios, amb manca de previsions amb la matricula viva, i amb falta de professor i vetlladores, també ens hem de recordar dels 159€ que ens dediquen al Penedès els pressupostos de la Generalitat.

I la mobilitat, amb noves línies de transport molt esperades i demanades,  que el govern de ERC va prometre abans de les municipals per veure si donava un cop de ma a les seves candidatures municipals, que un cop passades les eleccions, ara ens diuen que ho ajornen tot i que no hi hauran millores.

Una manera de fer que perjudica sobretot al territori i la seva gent.

L’eslògan del Govern de la Generalitat de Catalunya és #SempreEndavant, però podríem fer una versió adaptada pel Penedès veient la sensibilitat pressupostària que ens tenen, podríem dir que pel Govern, els del Penedès, #SempreElsÚltims.

Des del territori, la proposta d’ Impulsem El Penedès té més pertinença que mai. Veiem tot el que estem aconseguint pel territori i la seva gent per part del Diputat Sergi Vallès a la Diputació de Barcelona. Com els nostres alcaldes, consellers comarcals, regidors i simpatitzants es deixen la pell pel Penedès.

Perquè per nosaltres, el Penedès sempre és i serà el primer.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 25
Marc, Ània, Calixta

Divendres dia 26
Isidor, Anaclet, Marcel·lina

Dissabte dia 27
M.D. de Montserrat, Zita

Diumenge dia 28
Pere Chanel, Prudenci, Cirí, Valèria

Dilluns dia 29
Caterina de Siena, Ramon, Robert

Dimarts dia 30
Sofia, Pius V, Amador, Pere, Lluís

Dimecres dia 1
Josep, Jeremies, Orenç

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com