Pressupostos de la Generalitat, al Penedès #SempreElsÚltims

  Un any més, i ja podem afirmar que és una tradició ben arrelada a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, el Govern de la Generalitat torna a castigar el Penedès com a territori amb la pitjor dada dels pressupostos generals, 159€ per habitant.

  No deixa de ser curiós que mani qui mani, el Penedès sigui sempre l’ovella negra pels governants d’aquest país.

  Alguns partits polítics, com per exemple ERC, sempre havien manifestat que si tenien la possibilitat de governar la Generalitat les coses al Penedès canviarien, i és veritat que han canviat, però a pitjor pel Penedès.

  La gent no s’ha d’estranyar amb els números d’aquest pressupost, que a la Vegueria del Penedès, no hi hagi Mossos suficients per garantir la seguretat de tots els pobles i municipis.

  Tampoc podem alarmar-nos, si anem als centres de Salut i veiem que manquen metges, infermeres i serveis especialistes que fins ara teníem i que cada cop trobem més a faltar.

  I les escoles, molt sovint amb sobre ràtios, amb manca de previsions amb la matricula viva, i amb falta de professor i vetlladores, també ens hem de recordar dels 159€ que ens dediquen al Penedès els pressupostos de la Generalitat.

  I la mobilitat, amb noves línies de transport molt esperades i demanades,  que el govern de ERC va prometre abans de les municipals per veure si donava un cop de ma a les seves candidatures municipals, que un cop passades les eleccions, ara ens diuen que ho ajornen tot i que no hi hauran millores.

  Una manera de fer que perjudica sobretot al territori i la seva gent.

  L’eslògan del Govern de la Generalitat de Catalunya és #SempreEndavant, però podríem fer una versió adaptada pel Penedès veient la sensibilitat pressupostària que ens tenen, podríem dir que pel Govern, els del Penedès, #SempreElsÚltims.

  Des del territori, la proposta d’ Impulsem El Penedès té més pertinença que mai. Veiem tot el que estem aconseguint pel territori i la seva gent per part del Diputat Sergi Vallès a la Diputació de Barcelona. Com els nostres alcaldes, consellers comarcals, regidors i simpatitzants es deixen la pell pel Penedès.

  Perquè per nosaltres, el Penedès sempre és i serà el primer.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.305

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 11
  Benet, Pius I, Olga

  Divendres dia 12
  Abundi, Ignasi, Marciana, Joan Gualbert

  Dissabte dia 13
  Enric, Eusebi, Sara

  Diumenge dia 14
  Camil, Francesc, Adela

  Dilluns dia 15
  Bonaventura, Antíoc

  Dimarts dia 16
  M.D. del Carme, Magdalena

  Dimecres dia 17
  Aleix, Justa, Marcel·lina

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Roger Freixa
  (Redactor) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com