120 anys del degà. Quina fita més extraordinària!

Estem de celebració. Aquest 2024 es compleixen 120 anys de la fundaciódel Futbol Club Vilafranca. És un honor presidir aquesta entitat en un anytan especial.
Quan es va fundar el nostre club, ningú no podia imaginar el llegat quecrearia, els cors que capturaria i les altures a les quals arribaria. Des delsinicis d'aquell llunyà 1904 fins a convertir-nos en un símbol de passió iexcel· lència esportiva, cada pas ha estat un testimoni de la dedicació i elsuport indestructible dels nostres socis i sòcies, afició en general,jugadors, tècnics i personal.

Reflexionant sobre la nostra història, veiem un verd tapís teixit ambinnombrables històries de triomf, perseverança i l'esperit inflexible de norendir-se mai. Cada victòria, cada contratemps, els moments de glòria i elstemps difícils han contribuït a donar forma a la identitat d'aquest club.
Però avui, mentre celebrem el nostre passat, mirem també cap al futur.Continuarem construint sobre el nostre ric patrimoni tot adoptant lainnovació, fomentant el talent i alimentant una cultura d'unitat i respecte.Es tracta d'aprendre de les lliçons del passat gloriós i canalitzar-les percrear un futur encara més brillant.
L'èxit del degà no rau només en els títols o en les victòries al terreny dejoc. És en els somriures que portem a les cares dels nostres seguidors. Estàen els valors que inculquem als nostres jugadors i tècnics.
Aquest club és un referent al Penedès i a Catalunya, un patrimoni deVilafranca i un símbol d'allò que es pot aconseguir amb passió, dedicació itreball en equip. El FC Vilafranca l'han fet gran cada jugador que ha lluït elsnostres colors amb orgull, cada entrenador que ha liderat el projecteesportiu, cada membre del personal que ha treballat incansablement entrebastidors i cada soci, sòcia, aficionat i aficionada que ens ha acompanyat atot arreu.
Cada cop que encetem un capítol del nostre viatge, reafirmem el nostrecompromís amb l'excel· lència, l'esportivitat i la integritat per bandera.Continuem avançant junts, units en el nostre amor per aquest joc tan bonicque és el futbol i aquest club tan extraordinari.
Gràcies per formar part d'aquest club tan increïble. Us animo a tots i atotes a acompanyar-nos en els diferents actes previstos per aquest curs.
Brindem per 120 anys més d'èxits!


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 25
Marc, Ània, Calixta

Divendres dia 26
Isidor, Anaclet, Marcel·lina

Dissabte dia 27
M.D. de Montserrat, Zita

Diumenge dia 28
Pere Chanel, Prudenci, Cirí, Valèria

Dilluns dia 29
Caterina de Siena, Ramon, Robert

Dimarts dia 30
Sofia, Pius V, Amador, Pere, Lluís

Dimecres dia 1
Josep, Jeremies, Orenç

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com