Quan una nova oportunitat arriba, cal aprofitar-la!

  Tenir una oportunitat única del que sigui, sempre és una bona noticia. Quan aquesta s’allarga en el temps o s’amplien els terminis per beneficiar-se’n, és d’aquells fets poc habituals que cal aprofitar! I com afirmen els professionals de la psicologia i la gestió, les oportunitats ho son precisament perquè no perduren en el temps. I tot parlant d’ocasions úniques, en el terreny de la construcció, la rehabilitació i dels beneficis cap el medi ambient, n’estem tenint una que val molt la pena tenir en compte.

  Els coneguts Fons Next Generation EU, aquell instrument del Consell Europeu que contribueix a reparar els efectes econòmics, socials i sanitaris que la pandèmia de la COVID-19 va generar, i també cerca impulsar la transició ecològica i digital, han ampliat els seus terminis fins a finals d’aquest any 2024 perquè tots plegats -particulars i empreses-, en puguem fer més ús del que se n’ha fet fins ara.
  L’ampliació dels terminis de les subvencions del Programa de rehabilitació d’edificis residencials, també del Programa d’actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges i molts d’altres son una bona noticia si tenim en compte que, a més, moltes d’aquestes subvencions són compatibles amb d’altres ajuts públics.
  La rehabilitació d’un edifici és la principal opció per aconseguir una millora significativa de l’eficiència energètica. La UE s’ha fixat com a objectiu que l’àmbit immobiliari redueixi en un 30% el seu consum d’energia l’any 2050, i per això ha renovat la proposta que suposen els fons Next Generation. Amb la vocació de promoure la rehabilitació dels immobles i optimitzar així el rendiment energètic dels edificis.
  Actualment, bona part del parc d’edificis tenen un aïllament deficient, fet que comporta pèrdues energètiques que incrementen les dificultats econòmiques de les famílies per assumir el cost de les factures. Per això, i per tal de beneficiar tant la població com el medi ambient, aquests ajuts posen el focus en actuacions que minimitzaran la despesa energètica, com les intervencions en l’aïllament de façanes, cobertes i la millora de l’eficiència dels equips tèrmics.
  Les bones ocasions son úniques i davant d’aquesta pròrroga, amb tota la informació a l’Oficina Tècnica de Rehabilitació, la població tenim una segona oportunitat que a tothom beneficia i que cal que aprofitem!


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.284

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 15
  Faustí, Geòrgia, Claudi

  Divendres dia 16
  Elies, Juliana, Honest

  Dissabte dia 17
  Aleix, Ròmul, Silví

  Diumenge dia 18
  Simeó, Eladi, Bernadeta

  Dilluns dia 19
  Gabí, Conrad, Jordi

  Dimarts dia 20
  Nemesi, Eleuteri, Amada

  Dimecres dia 21
  Pere Damià, Claudi, Dositeu

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com