Posem Vilafranca al dia

  “El meu compromís és Vilafranca”. Aquesta és la màxima que em mou i que marca com volem actuar des del grup republicà a Vilafranca. Posant la vila i la seva gent al centre de tot. És una evidència compartida que la vila ha de fer un pas endavant que ha de tenir l’objectiu d’oferir una nova visió de Vilafranca, més global, més ambiciosa, més transformadora. Que hi passin coses per activar Vilafranca. No és el moment de fer pedaços. És el moment d’una visió global de ciutat.

  Si el compromís que ens mou és Vilafranca, la nostra responsabilitat ha de ser sempre fer el que és millor per la vila. El millor pel present i pel futur de la ciutat que compartim. I això hem fet. Per això hem acordat els pressupostos del 2024.

  Uns pressupostos responsables, ambiciosos i progressistes. Per desbloquejar projectes que portaven anys aturats i paralitzats per la sociovergència com la reforma de l’antic hospital per fer-hi un Centre d’Arts amb l’escola de música com a estandart. Com la segona biblioteca en la seva primera fase a la nau del carrer del comerç. Com el Mercat de la Carn. Com l’estudi sobre l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil. Com el pla d’aparcaments per guanyar atracció i capitalitat. 

  Uns pressupostos realistes i que aporten eines per donar el tomb a situacions complicades que tenim amb l’augment de partides pel comerç o doblant la partida d’habitatge per fer que l’Ajuntament també sigui un actor actiu davant l’emergència habitacional o ampliant fins a un 9,1% les partides de seguretat per combatre la percepció d’inseguretat i l’incivisme dels nostres carrers. 

  Uns pressupostos per una nova visió de la ciutat global i no de pedaços per iniciar la major transformació urbana dels últims anys amb la reforma, per exemple, del carrer Sant Pere com a eix verd i començar de forma seriosa amb la connexió entre barris dels carrils bici. 

  Uns pressupostos que posen el Pacte social per la llengua com a prioritat per treballar mesures que augmentin l’ús del català, o de les polítiques d’ocupació de qualitat fent possible un espai de concertació amb els agents econòmics i socials. 

  El gir de 180 graus que Vilafranca necessita no es farà només amb uns pressupostos. Però són una eina útil per avançar-hi. Posem Vilafranca al dia per fer-la més viva i per guanyar un futur compartit per a tothom.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 23
  Desideri

  Divendres dia 24
  Maria Auxiliadora, Vicenç, Susanna, Genadi

  Dissabte dia 25
  Beda, Maria-Magdalena

  Diumenge dia 26
  Felip Neri, Eleuteri, Zacaries

  Dilluns dia 27
  Agustí, Juli, Berenguer

  Dimarts dia 28
  Germà, Emili, Maria-Anna

  Dimecres dia 29
  Just

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com