el Cargol

Magazín del Penedès

Esports

La 9a pujada a l'Ermita de Sant Pau dóna el tret de sortida als actes de celebració del 58è aniversari dels Falcons

El passat diumenge 25 de novembre va tenir lloc la novena edició de la Pujada a l'Ermita de Sant Pau, emmarcada dins dels actes del seu 59è aniversari.
La cursa tenia sortida i arribada al pavelló de la Gamba de Vilafranca, amb un recorregut força exigent, d'uns 10 Kilòmetres en total.

El guanyador, en categoria masculina, va ser Adrià Colomer Fortuny (Esportiu Penedès), amb un temps de 41'37", mentre que en categoria femenina es va imposar Montserrat Elias Triviño (A.E. Xterrarun), que va parar el crono en 53'52". Seguits per Thomas Fortin (Independent) amb 42’41” i Jordi Gomez Via (Club Atletisme Vilafranca) amb 42’42” pel que fa la categoria General Femení, i Laura Rius Morales (Esportiu Penedès) amb 54’15” i Aitana Fernández (Independent) amb 55’45”.

Pel que fa a la classificació per categories, la distribució de premis va ser la següent:

En la categoria Sènior (entre 16 i 40 anys) masculina van ser Adrià Colomer Fortuny, seguit de Thomas Fortin (lliure)  amb 42’41’’ i Jordi Gomez Via (Club Atletisme Vilafranca). En categoria femenina es va imposar Laura Rius Morales (Esportiu Penedès), seguida d’Aitana Fernández (Independent) i Foix Montaner Ràfols (Esportiu Penedès) amb 56’26’’.

En la categoria de Veterans de 1ª (entre 41 i 50 anys), en categoria Masculina es va imposar Javier Alonso Roces (Runners el Vendrell) amb un crono de 47’10’’, seguit d'Antonio Manuel Arco Torres (CEE Sant Gervasi Triatló) amb 48’34’’ i Eduard Miranda Tamargo (Independent) amb 48’45’’. En categoria Femenina es va imposar Montserrat Elias Triviño (A.E. Xterrarun) amb un crono total de 53’32’’ seguida de Maria Jose Delgado Plaza (Matiners Team) amb 58’15’’ i Lola Matías Béjar (Independent) amb 59’01’’.

En la categoria Veterans de 2ª (més de 50 anys), en categoria masculina va guanyar Diego Sansón Soler (Esportiu Penedès) amb un crono de 47’58’’, seguit de Toni Ávila Romero (Independent) amb 51’40’’ i Xavier Gasull Conesa (Trail Putxet) amb 52’54’’. En la categoria Femenina, es va imposar Gemma Rosinés Poch (Independent) fent un crono de 1ª02’11’’, seguida d’Anna Pérez García (A.E. Xterrarun) amb 1ª05’31” i Inma Sala Cirugeda (A.E. Xterrarun) amb 1ª05’38”.

Pel que fa a la classificació de local, en categoria masculina es va imposar Jordi Gómez Via, seguit d’Arnau Marin Montaner i Marc Martí García. En la categoria femenina, es va imposar Laura Rius Morales, seguida de Foix Montaner Ràfols i Teresa Lluverols Trillas.

Amb aquesta cursa es va donar el tret de sortida dels actes de celebració del 58è aniversari dels Falcons de Vilafranca, que tot i estar fora del calendari habitual, per motius organitzatius i del calendari anual de curses, ja escalfa els motors, per aquest cap de setmana en el que s'han preparat tot un seguit d’actes per a tots els públics i que esperen que siguin al gust de tothom.

0
0
0
s2smodern
Banner Example

Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !Vilafranca acollirà demà una Fira de consum de proximitat

Demà se celebrarà a Vilafranca la primera Fira per la república de Consum de proximitat, una primera edició que estarà centrada en els sectors energètics i de telecomunicacions. Serà de 10 a 20 [ ... ]

Llegir més
Finalitzen les obres de rehabilitació de l’edifici annex de la Torre medieval de Moja
Finalitzen les obres de rehabilitació de l’edifici annex de la Torre medieval de Moja

Ahir, amb l’acte de recepció de les obres, es van donar formalment per finalitzats els treballs de rehabilitació de l’edifici annex de la torre medieval de Moja. Les obres s’han executat en [ ... ]

Llegir més
En marxa la 28a Roda de Teatre Amateur de l'Alt Penedès
En marxa la 28a Roda de Teatre Amateur de l'Alt Penedès

El 14 d'octubre es va estrenar la primera obra de la Roda de Teatre Amateur de l'Alt Penedès amb l’obra Dos embolics i una recomanació del grup Pa amb xocolata a Cal Rubió. Enguany, l'estren [ ... ]

Llegir més

El Cargol 1017

Penedès Guia

Cellers de la DO Penedès

El Santoral de la setmana

Dimecres dia 5
Dalmau, Guerau, Crispina


Dijous dia 6
Nicolau, Pere Pasqual, Fortià, Asel·la


Divendres dia 7
Ambròs, Eutiquià, Fara


Dissabte dia 8
Immaculada Concepció de la Verge Maria, Esther


Diumenge dia 9
Restitut, Pere, Leocàdia


Dilluns dia 10
Eulàlia, M.D. de Loreto, Julià, Gregori


Dimarts dia 11
Damas, Pau de Narbona


Dimecres dia 12
Joana-Francesca, M.D. de Guadalupe, Sinesi