el cargol

Magazín del Penedès

Economia

La farmacèutica Grífols entra en l’accionariat de les caves Juvé & Camps

La firma farmacèutica Grífols ha entrat en el capital de l’empresa sadurninenca Juvé & Camps, la tercera del sector del cava català. L’operació, que es va formalitzar el passat 27 d’octubre, la van rubricar el president de la farmacèutica, Víctor Grífols Roura, i el president de les caves, Joan Juvé, a través de la societat Scranton Enterpises BV, amb seu a Holanda.

Els Grífols han adquirit les accions d’una de les branques de la família, els Rosal Juvé, que volen emprendre nous projectes personals i professionals. D’aquesta manera, es garanteix l’estabilitat accionarial i el procés d’expansió de la firma.

El president, Joan Juvé Santacana, que ha liderat el grup durant les darreres dècades, i la seva filla Meritxell Juvé Vaello, quarta generació de l’empresa familiar, i actual consellera delegada, continuaran al capdavant de la companyia, mantenint la seva participació accionarial.

Aquest canvi permetrà consolidar l’estructura actual d’un projecte iniciat l’any 1921 i que ha situat la companyia al capdavant del lideratge dels elaborats de Gran Reserva. Amb un clar objectiu de continuïtat en la dinàmica de la gestió de les diferents empreses del grup, l’acord familiar resultant permetrà presevar els valors tradicionals de les marques del grup empresarial, reforçant la seva vocació empresarial i el seu posicionament en el mercat.

Juvé & Camps és un dels cellers familiars més emblemàtics del Penedès. Disposen de 271 hectàrees de vinya cultivades de forma 100% ecològica. L’empresa exporta un 18% de la seva producció a 51 països i facturen uns 24 milions d’euros.  El grup també té la majoria d’accions de la filial de distribució Primeras Marcas, que factura uns 15 milions d’euros. Disposa de dos cellers, un a Sant Sadurní d’Anoia, i un altre a Espiells.

0
0
0
s2smodern

Sebastià Bennasar guanya el 4t Celler de Lletres amb 'Terra Aspriva'.
Sebastià Bennasar guanya el 4t Celler de Lletres amb 'Terra Aspriva'.

    Sebastià Bennasar va rebre dimecres 3 d'octubre el 4t Premi de Novel·la Celler de Lletres al Centre Cultural de Sant Sadurní d'Anoia, durant la inauguració del Cicle Biblioteques amb [ ... ]

Llegir més
El doctor Bonaventura Clotet presenta el nou vi blanc solidari de Casa Ametller
El doctor Bonaventura Clotet presenta el nou vi blanc solidari de Casa Ametller

El doctor Bonaventura Clotet, una de les principals autoritats en la investigació i la lluita contra la Sida, va presentar dijous passat el nou vi  blanc SiVida de Casa Ametller, elaborat a la fin [ ... ]

Llegir més
La regidora de Turisme de Subirats, alcaldessa accidental fins el 22 d'octubre
La regidora de Turisme de Subirats, alcaldessa accidental fins el 22 d'octubre

La regidora de Turisme, Benestar Social, Participació Ciutadana i Gent Gran de l'Ajuntament de Subirats, Àngels Pinyol, va ser nomenada alcaldessa accidental el passat divendres. L’alcalde Pere  [ ... ]

Llegir més

El Cargol 1010

Penedès Guia

Cellers de la DO Penedès

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Lluc, Just, Trifònia

Divendres dia 19
Pau de la Creu, Laura

Dissabte dia 20
Andreu, Artemi, Irene

Diumenge dia 21
Úrsula, Caius, Celina

Dilluns dia 22
Marc, Nunila, Alòdia

Dimarts dia 23
Servand, Germà, Oda

Dimecres dia 24
Antoni-Maria Claret