el cargol

Magazín del Penedès

Cultura

Cal Bolet i l'Auditori valoren positivament la darrera temporada d'espectacles i es renoven durant l'estiu

La temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca ha tancat aquesta temporada (de setembre a juny) amb 24.648 espectadors, 1.252  espectadors més que l'any passat. A més, ha augmentat l’ocupació d’adults, tot i haver-hi 2 espectacles menys que l’any passat. En total, ha pujat de 62,53% a 69,93%. D’altra banda, l’ocupació familiar ha baixat de 79,6% a un 72,4%, tal com ha anunciat l’Àngel Hom, cap del Servei de Cultura. Cal destacar que dels 54 espectacles que s’han ofert enguany, s’han exhaurit la totalitat de les entrades de 10 actuacions.

També ha incrementat la venda d’entrades anticipades. A partir del setembre es va oferir l'oportunitat d’aconseguir abonaments a través d’internet i per a tothom, no només pels amics del teatre i l’auditori com fins llavors. D’aquesta manera s’ha aconseguit vendre 1,810 abonaments, 609 més que l’any passat.

Enguany també s’ha incrementat la venda d'entrades anticipades gràcies a l'oportunitat d'aconseguir abonaments a través d'internet i per a tothom, no només per als amics del teatre i l'auditori  com fins es feia fins ara. D'aquesta manera s'ha aconseguit vendre 1.810 abonaments, 609 més que l'any passat.

Durant l'estiu Cal Bolet i l'Auditori aprofiten per fer les millores que durant la temporada no es poden dur a terme. Al teatre s’estan arreglant els desperfectes de les façanes que donen als carrers Cal Bolet i Migdia. Concretament s'arreglen i es pinten els forats generats per la climatologia. La intervenció va començar dilluns i està previst que duri unes 3 setmanes aproximadament. Per aquest motiu, es tallarà el trànsit fins al proper dimecres al c/Migdia, entre el carrer del Casal i el de Cal Bolet, en horari de 8h a 14h.

D’altra banda, a l’Auditori es realitzarà el canvi d’una part de la coberta per arranjar el problema de goteres, amb un valor de 40.000 euros aproximadament. Properament també es canviarà l’equip de so el qual ha tingut una vida útil de 10 anys i cal actualitzar-lo. Aquest canvi ha suposat una inversió de 120.000 euros.

La nova temporada s’anunciarà al setembre. Primer serà el torn de la temporada familiar el dia 16 a les 12h i la presentació de la temporada d’adults serà el dia 19 a les 19h a l’Auditori.

0
0
0
s2smodern

Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !En marxa la 28a Roda de Teatre Amateur de l'Alt Penedès
En marxa la 28a Roda de Teatre Amateur de l'Alt Penedès

El 14 d'octubre es va estrenar la primera obra de la Roda de Teatre Amateur de l'Alt Penedès amb l’obra Dos embolics i una recomanació del grup Pa amb xocolata a Cal Rubió. Enguany, l'estren [ ... ]

Llegir més
Sebastià Bennasar guanya el 4t Celler de Lletres amb 'Terra Aspriva'.
Sebastià Bennasar guanya el 4t Celler de Lletres amb 'Terra Aspriva'.

    Sebastià Bennasar va rebre dimecres 3 d'octubre el 4t Premi de Novel·la Celler de Lletres al Centre Cultural de Sant Sadurní d'Anoia, durant la inauguració del Cicle Biblioteques amb [ ... ]

Llegir més
El doctor Bonaventura Clotet presenta el nou vi blanc solidari de Casa Ametller
El doctor Bonaventura Clotet presenta el nou vi blanc solidari de Casa Ametller

El doctor Bonaventura Clotet, una de les principals autoritats en la investigació i la lluita contra la Sida, va presentar dijous passat el nou vi  blanc SiVida de Casa Ametller, elaborat a la fin [ ... ]

Llegir més

El Cargol 1014

Penedès Guia

Cellers de la DO Penedès

El Santoral de la setmana

Dijous dia 15
Eugeni, Leopold


Divendres dia 16
Margarida d’Escòcia, Edmon, Gertrudis


Dissabte dia 17
Gregori, Victorià, Iscle


Diumenge dia 18
Aureli, Romà


Dilluns dia 19
Crispí, Faust, Abdies


Dimarts dia 20
Octavi, Benigne, Silva


Dimecres dia 21
Gelasi, Honori, Esteve