el cargol

Magazín del Penedès

Cultura

Cal Bolet i l'Auditori valoren positivament la darrera temporada d'espectacles i es renoven durant l'estiu

La temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca ha tancat aquesta temporada (de setembre a juny) amb 24.648 espectadors, 1.252  espectadors més que l'any passat. A més, ha augmentat l’ocupació d’adults, tot i haver-hi 2 espectacles menys que l’any passat. En total, ha pujat de 62,53% a 69,93%. D’altra banda, l’ocupació familiar ha baixat de 79,6% a un 72,4%, tal com ha anunciat l’Àngel Hom, cap del Servei de Cultura. Cal destacar que dels 54 espectacles que s’han ofert enguany, s’han exhaurit la totalitat de les entrades de 10 actuacions.

També ha incrementat la venda d’entrades anticipades. A partir del setembre es va oferir l'oportunitat d’aconseguir abonaments a través d’internet i per a tothom, no només pels amics del teatre i l’auditori com fins llavors. D’aquesta manera s’ha aconseguit vendre 1,810 abonaments, 609 més que l’any passat.

Enguany també s’ha incrementat la venda d'entrades anticipades gràcies a l'oportunitat d'aconseguir abonaments a través d'internet i per a tothom, no només per als amics del teatre i l'auditori  com fins es feia fins ara. D'aquesta manera s'ha aconseguit vendre 1.810 abonaments, 609 més que l'any passat.

Durant l'estiu Cal Bolet i l'Auditori aprofiten per fer les millores que durant la temporada no es poden dur a terme. Al teatre s’estan arreglant els desperfectes de les façanes que donen als carrers Cal Bolet i Migdia. Concretament s'arreglen i es pinten els forats generats per la climatologia. La intervenció va començar dilluns i està previst que duri unes 3 setmanes aproximadament. Per aquest motiu, es tallarà el trànsit fins al proper dimecres al c/Migdia, entre el carrer del Casal i el de Cal Bolet, en horari de 8h a 14h.

D’altra banda, a l’Auditori es realitzarà el canvi d’una part de la coberta per arranjar el problema de goteres, amb un valor de 40.000 euros aproximadament. Properament també es canviarà l’equip de so el qual ha tingut una vida útil de 10 anys i cal actualitzar-lo. Aquest canvi ha suposat una inversió de 120.000 euros.

La nova temporada s’anunciarà al setembre. Primer serà el torn de la temporada familiar el dia 16 a les 12h i la presentació de la temporada d’adults serà el dia 19 a les 19h a l’Auditori.

0
0
0
s2smodern

Cicle de sopars a la fresca i música en viu a La Taba de Vilobí
Cicle de sopars a la fresca i música en viu a La Taba de Vilobí

Vilobí del Penedès oferirà un cicle de 3 concerts amb sopar a la fresca al restaurant La Taba. L’oferta constarà d’una proposta gastronòmica i cultural, propera i familiar amb una fusió de [ ... ]

Llegir més
S'obren les inscripcions pel segon club de lectura de la biblioteca de Sant Sadurní
S'obren les inscripcions pel segon club de lectura de la biblioteca de Sant Sadurní

La Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya oferirà a partir del mes de setembre el segon club de lectura de novel·la. Les trobades es faran habitualment el segon divendres de cada mes de 17h a 1 [ ... ]

Llegir més
Manu Guix actuarà divendres a la Múnia
Manu Guix actuarà divendres a la Múnia

Aquest divendres 13 de juliol la gira Després de tot de Manu Guix arriba a la Múnia. La gira promocional de l’últim disc de Manu Guix farà parada al municipi a les 11h a la plaça Nova d [ ... ]

Llegir més

El Cargol 1005

Penedès Guia

Cellers de la DO Penedès

El Santoral de la setmana

Dijous dia 13
Joan Crisòstom, Felip

Divendres dia 14
Crescenci, Eutimi, Ròsula

Dissabte dia 15
M.D. dels Dolors, Nicomedes

Diumenge dia 16
Corneli, Cebrià, Edita

Dilluns dia 17
Robert Bel·larmino, Coloma, Ariadna

Dimarts dia 18
Sofia, Irene, Ferriol

Dimecres dia 19
Gener, Maria de Cervelló