Una científica marina de la Granada publica una novel·la per inspirar la gent a protegir la natura

La científica marina i escriptora de la Granada Neus Figueras presentarà el 20 de febrer al Casal Popular una novel·la per inspirar a la gent a prendre mesures climàtiques i a protegir la natura titulada Lorac. 

Lorac, el protagonista, pertany a una tribu que viu en harmonia amb i en el mar, coneguda per haver sobreviscut al devastador terratrèmol i tsunami de l’oceà Índic del 2004. En els girs de guió de la novel·la, en Lorac es submergeix en la capital del mar descobrint-ne tots els seus secrets, i es tracten temes com el canvi climàtic, la contaminació i la desinformació des d’una perspectiva nova i refrescant que fa que els lectors aprenguin sense adonar-se’n.
Els personatges captiven al lector, qui els acompanya en el seu creixement personal i canvia a mesura que els personatges ho fan perquè estem programats per aprendre observant el canvi dels altres. Tot plegat dins d’un context que té en compte el que el lector vol com a experiència: la història no és pessimista ni de judici, sinó que empatitza amb el lector i és inspiradora.
Lorac no és només una aventura fantàstica als tròpics, també és una eina que embolcalla un dels missatges científics més importants de la nostra època en una història emocionant amb un final impredictible. Una fusió de ciència i fantasia per servir al benestar del nostre planeta.
Es tracta d'un llibre sense ànim de lucre que pretén sensibilitzar el màxim número de persones possible, tots els beneficis s’inverteixen en la difusió del llibre i la versió electrònica es pot descarregar al preu que el lector desitgi.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 16
Honorat, Joan, Simó, Margarida

Divendres dia 17
Pasqual Bailon, Restituta

Dissabte dia 18
Pròsper, Fèlix

Diumenge dia 19
Pere Celestí, Ciríaca

Dilluns dia 20
Bernardí de Siena, Baldiri, Silvi, Hilari

Dimarts dia 21
Bernardí de Siena, Baldiri, Silvi, Hilari

Dimecres dia 22
Rita, Joaquima de Vedruna, Júlia

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com