Oriol Junqueras va assistir a l’acte central de campanya d’ERC a Vilafranca

Unes 1.800 persones van assistir el passat dissabte a l’acte central d’ERC a Vilafranca, celebrat a la plaça Penedès. L’acte va comptar amb la presència sorpresa del vicepresident del govern català, Oriol Junqueras.

L’acte el va iniciar la regidora portaveu d’ERC a Vilafranca, Mònica Hill, mostrant una papereta. Seguidament, Junqueras va obrir el torn d’intervencions llençant un missatge dirigit als agents de la Guàrdia Civil: “Tots nosaltres som gent honrada i honesta. Els que van detenir dimecres són bones persones que pertanyen a una organització política amb 86 anys d’història i cap cas de corrupció. I aquells que els ordenen les detencions i intervencions no poden dir el mateix, no estan lliures de corrupció”. També va cridar un “visca per la democràcia, la Catalunya en el seu exercici democràtic i l’Espanya democràtica que té l’oportunitat de fer-se valer i nàixer en el referèndum a Catalunya”.

Durant l’acte també van participar el conseller d’Exteriors, Raül Romeva, que va assegurar que “el govern català no està disposat a deixar que l’executiu espanyol tombi el referèndum” i va assegurar que “l’1-O “ja no va de ‘sí’ o ‘no’, d’independència o no, va de drets i sobretot de llibertats de llibertat d’expressió, de llibertat de reunió, de llibertat de debat polític, de lliure determinació, de premsa lliure, de secret al correu”. Així mateix, la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, i la secretària primera de la Mesa del Parlament, Anna Simó. Va tancar les intervencions la secretària general d’ERC, Marta Rovira, que va dur una urna on poder votar.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 16
Honorat, Joan, Simó, Margarida

Divendres dia 17
Pasqual Bailon, Restituta

Dissabte dia 18
Pròsper, Fèlix

Diumenge dia 19
Pere Celestí, Ciríaca

Dilluns dia 20
Bernardí de Siena, Baldiri, Silvi, Hilari

Dimarts dia 21
Bernardí de Siena, Baldiri, Silvi, Hilari

Dimecres dia 22
Rita, Joaquima de Vedruna, Júlia

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com