Els cellers de la marca col·lectiva Corpinnat insten el sector de la vinya del Penedès a adaptar les plantacions per aprofitar millor l'aigua de pluja en l'actual context de manca de precipitacions. En un comunicat, a més, reclamen disposar el més aviat possible de reg perquè els ceps sobrevisquin en períodes de sequera extrema per a poder continuar elaborant vins escumosos de qualitat.

  L’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) va organitzar dimarts, en el marc de la Barcelona Wine Week, una sessió sota el títol “Grans vins catalans vinificats amb eines locals”, de la mà del sommelier Ferran Centelles, en la qual es va anunciar que l’INCAVI-DACC avaluarà la influència d’espècies botàniques d’origen català en la composició i perfil aromàtic del vi.

  Foto: BWW

  La quarta edició de la Barcelona Wine Week (BWW), acabarà avui a Fira de Barcelona amb xifres rècord: 952 cellers de 73 Denominacions d'Origen i prop de 21.000 visitants professionals, un 20% internacionals.  Entre els cellers presents, quaranta estaven emparats en el paraigües de la DO Cava, 22 eren a l'espai de la DO Penedès, i altres cellers tenien estand individual.

  Avui s’han obert les portes de la quarta edició de la Barcelona Wine Week (BWW). El saló, que se celebrarà fins dimecres en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, reunirà 952 cellers de 73 D.O.s espanyoles, entre els quals 22 cellers de la comarca sota el paraigües de la DO Penedès. A l'acte d'inauguració hi ha assistit el ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas.

  Rafel Ramon ha estat escollit nou president de Covides en substitució de Fèlix Galimany, que deixa el càrrec per problemes de salut. La cooperativa va celebrar dissabte una assemblea general al seu celler de Sant Sadurní d’Anoia amb una participació de més de 100 socis. Durant la trobada es van aprovar els comptes del celler entre l’agost del 2022 i el juliol del 2023 i es va fer la renovació del consell rector.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.285

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 22
  Margarida, Elionor

  Divendres dia 23
  Policarp, Marta

  Dissabte dia 24
  Modest, Sergi, Primitiva, Edilbert

  Diumenge dia 25
  Cesari Nazianzè, Valeri

  Dilluns dia 26
  Nèstor, Alexandre

  Dimarts dia 27
  Gabriel de la Dolorosa, Baldomer, Honnorina

  Dimecres dia 28
  Rufí, Hilari

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com