La CUP ha deixat clar aquest migdia la seva intenció de no donar suport a la proposta de pacte amb Junts i ERC. Per tant, es votaran a si mateixos el dia de la constitució dels ajuntaments, el 17 de juny. Després de la celebració de l’assemblea d’ahir, a la qual hi van assistir una vintena de persones, reiteren “la posició de no pactar, ni entrar a governar, ni investir a cap dels dos partits que formaven part de l’anterior equip de govern, perquè governar amb algun d’aquests partits significa continuar amb les mateixes polítiques de sempre”.

  El cap de llista del PSC i guanyador de les eleccions municipals a Vilafranca, Francisco Romero, ha començat converses que continuaran durant tota aquesta setmana amb tots els partits polítics que han tret representació a l’Ajuntament per tal d’explorar possibles vies de col·laboració per a arribar a acords d’estabilitat, basats en el programa electoral. Romero ha assegurat que el seu objectiu i el del seu equip, és “escoltar les propostes i conèixer la disposició de cada un d’ells per arribar a aquest acord”.

  Foto: CUP Vilafranca

  La CUP de Vilafranca ha sortit al pas de les propostes que han realitzat tant Junts com ERC a través dels mitjans de comunicació sobre un possible pacte independentista a la vila. Segons la cap de llista, Marta Soler, “en el seu moment ja vam acordar en assemblea que no pactaríem amb cap dels dos partits que han format part del govern fins ara (Junts i el PSC)”.

  La Federació del PSC Alt Penedès-Garraf ha valorat els resultats de les eleccions municipals del 28 de maig. El 1r secretari, Juan Luís Ruiz, i guanyador dels comicis a Vilanova i la Geltrú, celebrava el fet que el PSC és “la primera força política a Catalunya i a la Vegueria Penedès, amb 56.700 vots, 17.000 més que la segona, Junts x Catalunya”. També el haver incrementat el número de vots i regidors, i ser la segona força a l’Alt Penedès i la primera al Garraf.

  L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona impulsa, un any més, la 13a campanya “Compra i Descobreix Catalunya” per donar suport al comerç local i promocionar el turisme a la vila. La iniciativa, organitzada pels 34 municipis adherits a la Xarxa de Barris Antics, compta amb el suport de les quatre diputacions catalanes.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.248

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 1
  Justí, Ignasi, Flor

  Divendres dia 2
  Marcel·lí, Pere, Germà, Just, Eugeni

  Dissabte dia 3
  Carles, Isaac, Justí, Oliva

  Diumenge dia 4
  Pere Màrtir, Clotilde, Noemí, Rut

  Dilluns dia 5
  Bonifaci, Sanç, Zenaida

  Dimarts dia 6
  Norbert, Artemi, Bertran

  Dimecres dia 7
  Robert, Pere

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:
   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Noelia García:
  625 414 156  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com