EL CINEMA DE LA SETMANA 

  Disco Boy
  SALA ZAZIE: Dia 22 (20.15h VOS); Dia 23 (21.30h VOS).
  Títol original: Disco Boy. Director: Giacomo Abbruzzese. Guió: Giacomo Abbruzzese. Intèrprets: Franz Rogowski, Morr Ndiaye, Laetitia Ky, Leon Lucev, Matteo Olivetti, Robert Wieckiewicz i Michal Balicki. Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys. Durada: 92 minuts. Idioma: Versió original en francès subtitulada al català. Any: 2023. País: França
  Després d'un viatge dolorós per Europa, l’Aleksei arriba a París per unir-se a la Legió Estrangera. Al delta del Níger, en Jomo lluita contra les companyies petrolieres que amenacen el seu poble. Els destins de tots dos s’entrecreuaran el dia que en Jomo, al capdavant d'un grup armat, segresti un grup de ciutadans francesos.

  Priscilla
  SALA ZAZIE: Dia 23 (19h VOS); Dia 24 (20h VOS); Dia 25 (19h); Dia 28 (20h).
  Títol original: Priscilla. Director: Sofia Coppola. Guió: Sofia Coppola. Intèrprets: Cailee Spaeny, Jacob Elordi i Dagmara Dominczyk. Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys. Durada: 113 minuts. Idioma: Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà. Any: 2023. País: Estats Units.
  Quan l’adolescent Priscilla Beaulieu es troba amb Elvis Presley en una festa, ell ja és una meteòrica superestrella del rock and roll. La seva genuïna connexió inicial els porta a pensar que estan fets l’un per l’altre, i així sorgeix un apassionant enamorament sobtat que donarà lloc a una relació en la qual tots dos creuen que cap tornarà a sentir-se sol.

  Saben aquell
  CINEMA KUBRICK: Dia 23 (20.45h); Dia 24 (19.15h); Dia 25 (17.30h); Dia 28 (18h).
  Títol original: Saben aquell. Director: David Trueba. Guió: David Trueba, Albert Espinosa. Intèrprets: David Verdaguer, Carolina Yuste, Pedro Casablanc, Marina Salas i Ramon Fontserè. Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys. Durada: 109 minuts. Idioma: Original en català. Any: 2023. País: Espanya.
  Eugenio Jofra, un jove joier, es troba a la Barcelona de finals dels anys 60, tocant la guitarra amb la seva estimada Conchita amb qui forma un duo musical. Quan Conchita s’ha d’absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme ell sol. A la tornada, Eugenio s’ha convertit en un fenomen de l’humor underground de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge.

  Ferrari
  CINEMA KUBRICK: Dia 23 (18h); Dia 24 (21.30h); Dia 25 (19.45h VOS); Dia 28 (20.15h).
  Títol original: Ferrari. Director: Michael Mann. Guió: Troy Kennedy Martin. Intèrprets: Adam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O'Connell i Patrick Dempsey. Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys. Durada: 130 minuts. Idioma: Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà. Any: 2023. País: Estats Units.
  Estiu del 1957. Darrere de l'espectacle i el perill de la Fórmula 1, l'expilot Enzo Ferrari està en crisi. La fallida aguaita a l'empresa que ell i la seva dona van construir del no-res fa deu anys. El destí de Ferrari convergeix en una cursa, la que travessa 1.000 milles al llarg de tot Itàlia, la icònica Mille Miglia.

  Soul
  CINEMA KUBRICK: Dia 24 (17h); Dia 25 (11.30h).
  Títol original: Soul. Director: Pete Docter, Kemp Powers. Guió: Pete Docter, Mike Jones, Kemp Powers. Gènere: Animació. Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys. Durada: 101 minuts. Idioma: Doblada al català. Any: 2020. País: Estats Units.
  Joe Gardner, un professor de música d'institut, té per fi l'oportunitat de tocar al millor club de jazz de Nova York. No obstant això, una petita ensopegada el transportarà dels carrers de la ciutat al Gran Origen, un lloc fantàstic on les ànimes reben els seus interessos. Decidit a tornar a la seva vida, Joe s'uneix a 22, una ànima precoç que mai no ha entès l'atractiu de l'experiència humana.

  Upon Entry
  Auditori de l'Espai Cultural Fòrum: Dia 25 (18h).
  Títol original: Upon Entry. Director: Alejandro Rojas, Juan Sebastián Vásquez. Guió: Alejandro Rojas, Juan Sebastián Vásquez. Intèrprets: Alberto Ammann, Laia Costa, Bruna Cusí, Ben Temple, Laura Gómez. Gènere: Drama. Durada: 74 minuts. Any: 2022. País: Espanya.
  Diego, urbanista veneçolà, i Elena, ballarina contemporània de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per començar una nova vida. La seva intenció és impulsar les seves carreres professionals i formar una família a "la terra de les oportunitats". Però en entrar a la zona d'immigració de l'aeroport de Nova York, són conduits a la sala d'inspecció secundària, on seran sotmesos a un procés d'inspecció desagradable pels agents de duanes ia un interrogatori psicològicament extenuant, en un intent de descobrir si la parella pot tenir alguna cosa a amagar.  


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.285

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 22
  Margarida, Elionor

  Divendres dia 23
  Policarp, Marta

  Dissabte dia 24
  Modest, Sergi, Primitiva, Edilbert

  Diumenge dia 25
  Cesari Nazianzè, Valeri

  Dilluns dia 26
  Nèstor, Alexandre

  Dimarts dia 27
  Gabriel de la Dolorosa, Baldomer, Honnorina

  Dimecres dia 28
  Rufí, Hilari

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com