Davant de la situació de preemergència per sequera en què es troba el país, que està afectant el sector vitivinícola, el sindicat CCOO d’Indústria demana al Consell Regulador del Cava que “treballi conjuntament amb tots els agents del sector per buscar solucions i flexibilitzar el marc normatiu de la producció de cava".

  L’Ajuntament de Vilafranca, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Universitat Politècnica de Catalunya han impulsat la segona edició del marketplace del Penedès Circular, una jornada de treball i networking que es va celebrar dijous al Centre Àgora. En la seva aposta per l’economia circular, el markeplace promou la circularitat dels processos productius de les empreses, amb la presentació de 22 solucions circulars i la participació de més de 70 persones.

  El 14 de desembre obrirà portes al carrer Bisbe Morgades de Vilafranca SIS Caprabo, un nou supermercat i un espai social que neix de la mà de cinc entitats vinculades a l’economia social i solidària: Grup Entrem, Moltacte i Grup Alba, referents en inserció laboral; Bildi Grafiks, experts en disseny i comunicació i Tandem Social, consultoria estratègica especialitzada en transformació econòmica i social. Aquestes cooperatives s’han aliat amb Caprabo per crear "el supermercat ecosocial inclusiu del futur".

  El Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya ha donat el tret de sortida al projecte per dotar d’oficines mòbils els 503 municipis de tot Catalunya que actualment no tenen sucursal bancària, en els quals viuen més de 300.000 persones. Es preveu que el servei estigui operatiu durant el segon semestre de l'any vinent.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.274

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 7
  Ambròs, Eutiquià, Fara

  Divendres dia 8
  Immaculada Concepció de la Verge Maria, Esther

  Dissabte dia 9
  Restitut, Pere, Leocàdia

  Diumenge dia 10
  Eulàlia, M.D. de Loreto, Julià, Gregor

  Dilluns dia 11
  Damas I, Pau de Narbona

  Dimarts dia 12
  Joana-Francesca, M.D. de Guadalupe, Sinesi

  Dimecres dia 13
  Llúcia, Otília, Aubert

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com