Quan una nova oportunitat arriba, cal aprofitar-la!

Tenir una oportunitat única del que sigui, sempre és una bona noticia. Quan aquesta s’allarga en el temps o s’amplien els terminis per beneficiar-se’n, és d’aquells fets poc habituals que cal aprofitar! I com afirmen els professionals de la psicologia i la gestió, les oportunitats ho son precisament perquè no perduren en el temps. I tot parlant d’ocasions úniques, en el terreny de la construcció, la rehabilitació i dels beneficis cap el medi ambient, n’estem tenint una que val molt la pena tenir en compte.

Els coneguts Fons Next Generation EU, aquell instrument del Consell Europeu que contribueix a reparar els efectes econòmics, socials i sanitaris que la pandèmia de la COVID-19 va generar, i també cerca impulsar la transició ecològica i digital, han ampliat els seus terminis fins a finals d’aquest any 2024 perquè tots plegats -particulars i empreses-, en puguem fer més ús del que se n’ha fet fins ara.
L’ampliació dels terminis de les subvencions del Programa de rehabilitació d’edificis residencials, també del Programa d’actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges i molts d’altres son una bona noticia si tenim en compte que, a més, moltes d’aquestes subvencions són compatibles amb d’altres ajuts públics.
La rehabilitació d’un edifici és la principal opció per aconseguir una millora significativa de l’eficiència energètica. La UE s’ha fixat com a objectiu que l’àmbit immobiliari redueixi en un 30% el seu consum d’energia l’any 2050, i per això ha renovat la proposta que suposen els fons Next Generation. Amb la vocació de promoure la rehabilitació dels immobles i optimitzar així el rendiment energètic dels edificis.
Actualment, bona part del parc d’edificis tenen un aïllament deficient, fet que comporta pèrdues energètiques que incrementen les dificultats econòmiques de les famílies per assumir el cost de les factures. Per això, i per tal de beneficiar tant la població com el medi ambient, aquests ajuts posen el focus en actuacions que minimitzaran la despesa energètica, com les intervencions en l’aïllament de façanes, cobertes i la millora de l’eficiència dels equips tèrmics.
Les bones ocasions son úniques i davant d’aquesta pròrroga, amb tota la informació a l’Oficina Tècnica de Rehabilitació, la població tenim una segona oportunitat que a tothom beneficia i que cal que aprofitem!


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 25
Marc, Ània, Calixta

Divendres dia 26
Isidor, Anaclet, Marcel·lina

Dissabte dia 27
M.D. de Montserrat, Zita

Diumenge dia 28
Pere Chanel, Prudenci, Cirí, Valèria

Dilluns dia 29
Caterina de Siena, Ramon, Robert

Dimarts dia 30
Sofia, Pius V, Amador, Pere, Lluís

Dimecres dia 1
Josep, Jeremies, Orenç

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com