Últimes innovacions en seguretat automobilística

Les últimes innovacions automobilístiques en seguretat han canviat la manera en la qual els nostres vehicles ens protegeixen i redueixen la possibilitat que es produeixin accidents.

La tecnologia actual ha dut a terme implementacions que ofereixen una major seguretat als conductors perquè estiguem més tranquils cada vegada que hàgim de sortir a recórrer l'asfalt.

Al llarg d'aquest article farem esment a algunes d'aquestes innovacions:

Descobreix les últimes innovacions en els nostres vehicles que ens fan la vida més fàcil

Moltes d'aquestes tecnologies es basen en la presència de sensors sofisticats de detecció. També s'han millorat aquells que detecten problemes en el vehicle, com aquells que es poden produir en el kit d'embragatge. Seguint els consells de respuestoscoches24.es el kit d'embragatge hauria de permetre la transferència de la potència de motor a la caixa del canvi; si es produís qualsevol problema, caldria portar-lo al taller immediatament.

Si vols saber més sobre els diferents tipus de kit d'embragatge, dona un cop d'ull a l'enllaç anterior.

  1. Sistema anticol·lisió

És una de les innovacions més interessants dins de la seguretat automotriu. És una tecnologia que combina càmeres i sensors, sent capaç de detectar vehicles i objectes pròxims, advertint al conductor per a evitar que es produeixi una col·lisió.

Emet alertes auditives i visuals, però també existeixen altres sistemes on es poden accionar els frens de manera automàtica per a evitar que es produeixi l'impacte o, almenys, reduir els seus efectes.

  1. Control de creuer adaptatiu

El control de creuer adaptatiu canvia per complet el sentit de viatjar amb els nostres vehicles. Permet que els conductors es moguin a una velocitat constant, alhora que aquesta s'ajusta a la velocitat del vehicle davanter.

Com en el cas anterior, aquesta tecnologia és el resultat d'una sèrie de sensors que s'utilitzen per a controlar la distància i la velocitat relativa sobre la base dels vehicles pròxims. Això és especialment important si estem parlant d'una situació en la qual hi ha molt de trànsit.

  1. Sistemes de vigilància de l'angle mort

Aquesta innovació també s'ha tornat molt popular. Comprèn sistemes amb sensors situats en els miralls laterals, o en diferents parts del vehicle, que tenen capacitat per a detectar la presència de punts cecs del conductor.

Si es presenta un vehicle en l'angle mort del conductor es llançarà una alerta visual o auditiva perquè el conductor sigui conscient.

  1. Cambres de revisió per a conducció i estacionament

Aquestes cambres solen estar situades en la part inferior del vehicle i ofereixen una ajuda extra a l'hora de circular. Facilita la detecció d'objectes que podrien passar desapercebuts, reduint el risc d'accidents:

  1. Frenat automàtic d'emergència

És una tecnologia molt pràctica en situacions crítiques. Un grup de sensors i càmeres detecta una possible col·lisió i aplica els frens de manera automàtica, molt interessant per si el conductor no és capaç de frenar a temps.

Aquesta sèrie de tecnologies fan més fàcil la nostra experiència al volant.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 25
Marc, Ània, Calixta

Divendres dia 26
Isidor, Anaclet, Marcel·lina

Dissabte dia 27
M.D. de Montserrat, Zita

Diumenge dia 28
Pere Chanel, Prudenci, Cirí, Valèria

Dilluns dia 29
Caterina de Siena, Ramon, Robert

Dimarts dia 30
Sofia, Pius V, Amador, Pere, Lluís

Dimecres dia 1
Josep, Jeremies, Orenç

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com