AGUSTI TORELLO MATA

Dues bones i sobre-sortint noticies per l’empresa de cava, Agustí Torelló Mata.

La primera, en la 8ª Nit Empresarial de Sant Sadurní d’Anoia, celebrada divendres passat, 29 de març, a El Mirador de les Caves. En ella, Som Sant Sadurní i l’ajuntament de la vila, van expressar el reconeixement a la brillant trajectòria i laboriositat, que l’empresa té en l’ample ventall del país del cava.

L’altre, el suport i el mèrit, que l’empresa sadurninenca, realitza i fa en la rotonda, situada a l’altura del comerç, Mon del Cava.

Sant Sadurní, pel que fa a “la riquesa” de les seves rotondes, ocupa una de les posicions més baixes, pobres respecte a altres pobles de la comarca. Un queda sorprès i meravellat el veure-les.

És per això, degut a aquesta evidencia, el pas, el gest, l’empatia de les caves Agustí Torelló Mata, vers una iniciativa, col·laboració e implicació per a que la nostra vila, llueixi, transmiteixi esquisiteix, elegància, és de rebut agrair, felicitar i deixar en llisto ben alt. Agustí Torelló Mata d’entre el concurs que l’ajuntament ha fet i del conveni amb Som Sant Sadurní, ha estat l’empresa pionera, capdavantera, en fer possible i realitat, que Sant Sadurní, tingui una “rotonda” decent, exemplar i representativa del nostre producte, el cava.

Afegir també, que amb la consecució d’aquesta efemèride, Agustí Torelló Mata, té la responsabilitat i el compromís del manteniment d’aquesta rotonda, durant 5 anys. Prorrogable a 5 anys més.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 2
Anastasi, M.D. de l’Araceli

Divendres dia 3
Felip, Jaume, Antonina

Dissabte dia 4
Silvà, Florià, Gotard

Diumenge dia 5
Àngel, Amador, Martí, Irene

Dilluns dia 6
Domènec, Beneta, Justí

Dimarts dia 7
Sixt, Eovald, Benet II

Dimecres dia 8
Maria, Eladi, Miquel

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com