EL CARRER DE LA VERGONYA

Segle XXI, any 2019, i Sant Sadurní d’Anoia, encara té un “carrer” (Passatge Santa Eulalia), sense asfaltar. Sentir-ho, veure-ho i plasmar-ho, és molt trist i decaient, equip de govern municipal.

Conec algun veí de dit lloc, i en comenten que estan esperant (molt esperada) una reunió de l’ajuntament amb els veïns. Anys i anys en aquesta espera, és molt desesperant. Les coses s’han de fer i es busca el temps de on sigui. No si valen excuses.

Un servidor, com en tants altres temes, a través dels mitjans de comunicació, expressa i demana l’actuació municipal, per problemes i fets que no es solucionen. M’han faig creus de tot el que ha passat i passa.

Estic segur, també, que a altres indrets de Catalunya, el cas que ens porta, ja hauria estat solucionat de fa temps. Els hi queda poc, govern municipal, però la “vergonya” recau a sobre seu.

Algun grup municipal, fa temps, es va posar mans a l’obra i si haguessin governat, quan els hi tocava, de ben segur els veïns del passatge Santa Eulalia, orgullosos i contents, per la feina que s’hauria realitzat.

A hores d’ara, el més calent està a l’aigüera. Any d’eleccions, no hi ha temps. Poca cosa es pot fer ... En els pressupostos de l’any 2018, hi havia una partida destinada.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 2
Anastasi, M.D. de l’Araceli

Divendres dia 3
Felip, Jaume, Antonina

Dissabte dia 4
Silvà, Florià, Gotard

Diumenge dia 5
Àngel, Amador, Martí, Irene

Dilluns dia 6
Domènec, Beneta, Justí

Dimarts dia 7
Sixt, Eovald, Benet II

Dimecres dia 8
Maria, Eladi, Miquel

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com