Els Xicots de Vilafranca els grans oblidats per Festa Major

Ara que la Festa Major ha acabat fem entre tots i totes, una bona reflexió. D’entrada vull agrair tota la feina feta pels administradors i administradores que han anat passant durant els darrers anys, perquè aquesta festa en tot el seu format sigui possible. Tanmateix, voldria expressar el que sento des que un any més la FM va començar.

Tot i que, en les reunions de cultura que s’han anat fent durant tots aquests anys ens han anat donant la raó en la nostra petició d’un bon horari, mai s’ha vist reflectida en els actes de la festa.

Tothom recordarà quan a la cercavila podien actuar quan volien, però això, es va acabar per fer una cercavila molt més dinàmica.

De la mateixa manera, les colles castelleres van cedir gran part de l’horari de l’actuació del dia 31, per tal que els balls fessin un lluïment de la seva actuació en un bon horari pels espectadors. Els propis falcons van aprofitar aquesta cessió de les colles per poder fer una diada com cal. Per la seva part, els castellers de Vilafranca son els grans protagonistes de la Diada de Sant Fèlix, però quan poden lluir-se els Xicots?

El dia 29 van fer entrada a plaça a les 15:15 h i el dia 31 a les 15:35 h havent d’acabar la diada a les 16:00 h per donar pas al toc de vermut.

En el seu moment, els Xicots van perdre la diada de Sant Ramon per tenir una gran diada el dia 29 en un bon horari i, això, mai ho han aconseguit.

Serà possible a la FM 2024?

 

Esther Vicente Pujol


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 25
Marc, Ània, Calixta

Divendres dia 26
Isidor, Anaclet, Marcel·lina

Dissabte dia 27
M.D. de Montserrat, Zita

Diumenge dia 28
Pere Chanel, Prudenci, Cirí, Valèria

Dilluns dia 29
Caterina de Siena, Ramon, Robert

Dimarts dia 30
Sofia, Pius V, Amador, Pere, Lluís

Dimecres dia 1
Josep, Jeremies, Orenç

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com