La popularitat dels trasters continua augmentant

  Els problemes que hi ha a Espanya amb la manca d'espai als habitatges han portat moltes persones a pensar noves solucions. En aquest sentit, els trasters es presenten com l'alternativa més eficaç per emmagatzemar tota mena d'articles, especialment a les grans ciutats. De fet, el lloguer de trasters HOMEBOX a Barcelona s'ha tornat tan popular que aquesta empresa compta amb més de 7 d'aquests espais només a aquesta ciutat. La popularitat dels trasters segueix augmentant i, a continuació, explicarem més sobre aquest fenomen.

  L'arribada dels trasters a Espanya

  Els trasters es van popularitzar als Estats Units a la dècada de 1970 i, recentment als anys 2000, van arribar al nostre país. Per al 2006, a Espanya hi havia al voltant de 300 trasters. Aquesta xifra, actualment, continua pujant permanentment. Barcelona és la ciutat en la qual els residents utilitzen més aquestes instal·lacions, seguida de Madrid. 

  Per què els trasters són tan populars?

  La raó darrere de la popularitat dels trasters a Espanya és molt fàcil d'explicar. El preu dels lloguers al nostre país, sumat a les dimensions dels habitatges, fa que moltes persones hagin de viure en apartaments més petits. Com que no tenen espai on guardar mobles, equipament esportiu i, fins i tot, roba d'una altra temporada, sorgeixen els trasters com a solució al problema. De fet, moltes persones aprofiten aquestes instal·lacions per emmagatzemar articles que fan servir a la seva vida diària o amb força freqüència, com les bicicletes. L'accés als trasters, en general, és de 24 hores, per la qual cosa pots ingressar, emprar els teus béns i tornar-los a desar posteriorment. 

  D'altra banda, els trasters viuen un veritable apogeu perquè són econòmics. Si una persona hagués de mudar-se a un habitatge més gran només per poder guardar totes les seves pertinences, de segur, no se'l podria permetre financerament. Ara bé, els trasters tenen una quota mensual baixa, en especial si es tenen en compte tots els serveis addicionals que ofereixen, com ara alarmes i protecció contra incendis. Així mateix, les persones poden mantenir més ordre a casa seva, en desfer-se de moltes coses que ocupen espai.

  Quines són les característiques principals dels trasters? 

  Per entendre una mica més el boom dels trasters, cal conèixer-ne les característiques principals. El primer que cal assenyalar és que n'hi ha de moltes mesures diferents, cosa que s'adequa completament a les necessitats de cada persona. De fet, la majoria de les companyies ofereixen serveis personalitzables per assegurar-se que tots paguin només pel que necessiten. Ja hem esmentat alguns dels serveis addicionals que ofereixen; cal destacar que les condicions en què es mantenen aquests espais d'emmagatzematge són òptimes perquè els béns que s'hi guarden romanguin intactes i no s'arruïnin amb el pas del temps. 

  Els trasters són molt populars al nostre país, tot i que van arribar fa pocs anys. Cada vegada hi ha més instal·lacions a les grans ciutats, cosa que contribueix a solucionar els problemes d'espai d'emmagatzematge que té la majoria de les persones. 

  Trasters al Penedès 

  Sense allunyar-nos gaire de Barcelona, trobem altres llocs on el servei de trasters esdevé imprescindible. En aquest sentit, podem parlar del Penedès, un dels territoris històrics més coneguts de tot Catalunya, i que es troba localitzat a tan sols 40 km de Barcelona. La regió és famosa per la producció de vins i caves de qualitat que s'hi dona. Després de tot, s'hi poden descobrir cellers amb molta història, però també el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

  El Penedès és una regió privilegiada per la seva situació geogràfica, a cavall entre la muntanya i la costa del Mediterrani, la qual li atorga el seu clima suau i la seva terra permeable, tan apropiada per als cultius. Al seu paisatge s'hi poden trobar antigues masies i cellers envoltats de vinyes, on predominen les petites explotacions. 

  Tanmateix, el gruix principal de la seva població de 479.734 habitants es troba repartida en nuclis urbans tan importants com Vilafranca del Penedès, Martorell o Sitges, i és en aquests llocs on la gent també necessita un lloc on guardar les seves pertinences. Això, per descomptat, és una cosa que els trasters poden solucionar.

   


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

  El grup de folk Filibusters presenta avui un EP
  El grup de folk Filibusters presenta avui un EP

  El grup de folk de Vilafranca del Penedès Filibusters presenta avui el seu nou EP, compost de sis temes, que són el reflex de temes que han anat tocant al llarg de molts anys.  El grup ha volgut [ ... ]

  Llegir més
  L’artista penedesenc Lucas Dalman llença nou single
  L’artista penedesenc Lucas Dalman llença nou single

  L'artista penedesenc Lucas Dalman ha llençat nou single titulat “Buscant el Sol”,  una cançó alegre i enèrgica per donar el tret de sortida a la temporada d'estiu. El single es va estrenar  [ ... ]

  Llegir més
  S’obre convocatòria per a formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix 2022
  S’obre convocatòria per a formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix 2022

  Els Administradors de la Festa Major 2022, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i l’equip de direcció dels Goigs obren convocatòria per a músics i estudiants de música que vulg [ ... ]

  Llegir més

  El Cargol 1200

  Penedès Guia

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  Cellers de la DO Penedès

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 23
  Zenó, Josep, Agripina

  Divendres dia 24
  Joan Baptista

  Dissabte dia 25
  Pròsper, Guillem, Oròsia

  Diumenge dia 26
  Pelai, Joan, Pau, David, Perseveranda

  Dilluns dia 27
  Ciril, M.D. del Perpetu, Socors, Ladislau, Zoile

  Dimarts dia 28
  Ireneu, Pau I, Marcel·la

  Dimecres dia 29
  Pere, Pau, Maria, Cir

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Xavier Vallès:
   675 649 413  xavier@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com