Social Network i Covid, com es van utilitzar els principals canals de comunicació durant la pandèmia?

  En l'últim any la pandèmia ha fet estralls. La veritat és que el covid-19 ha aconseguit canviar inesperadament la vida de milions de persones, obligant a la gent a no sortir de casa i transformant la seva forma de relacionar-se i interactuar.

  Així, les xarxes socials s'han imposat definitivament com l'única font de realitat, l'únic canal de comunicació. Una finestra oberta a l'món, cal dir, l'únic espai en què reunir-se, intercanviar idees, pensaments, angoixes i pors. Però també d'informació, amb un ull sempre posat al coronavirus, i de facturació per editors i mitjans audiovisuals.

  Tots els sectors s'han beneficiat, sense oblidar el de l'entreteniment: el món de el joc en línia ha vist un augment exponencial de les interaccions en els grups privats de Facebook dedicats a les slots online llançades pels millors proveïdors, una de les formes de joc que més ha crescut en els últims dos anys.

  Així és i ha estat des de març de 2020. En un any com aquest, encara molt afectat per la pandèmia, les restriccions i els tancaments, les xarxes socials han estat l'únic passatemps real, l'únic moment de normalitat en un context completament trastornat.

   

  Precisament l'intercanvi d'idees, la interacció amb els usuaris i l'engagement s'han tornat cada vegada més centrals en l'últim curs. I el que s'ha convertit en alguna cosa realment important és la qualitat dels comentaris intercanviats. El comportament correcte dins i fora de la llar, els judicis sobre qui governa i administra. En resum, el nivell de l'debat ha crescut considerablement. Per això, l'ús correcte de les xarxes socials s'ha convertit en una prioritat. Un ús conscient, com un acte de responsabilitat personal que cada usuari fa seu.

  Per no incórrer en errors greus, el millor és seguir una sèrie de regles senzilles però fonamentals per a l'ús correcte de les xarxes de connexió. Una d'elles és compartir notícies de fonts fiables, evitar les notícies falses, o impedir que es creïn els anomenats frames, és a dir, tensions en les relacions socials.

  Un altre punt important és debatre amb tranquil·litat, fins i tot davant d'un desacord: en les xarxes socials és fonamental entendre el moment vigent i contextualitzar els pensaments, sense imposar la pròpia idea sinó buscant el diàleg. Això ens porta a un ús constructiu del web i dels seus recursos socials, sobretot en una època en què la gent es veu obligada a quedar-se a casa.

  Finalment, l'ús correcte de les aplicacions de missatgeria instantània, les més populars entre els usuaris des de fa anys. Recorda sempre que darrere de cada telèfon mòbil hi ha una persona que pot necessitar tot el suport possible.

  Un fenomen que ha arribat a la nostra comarca com a la resta del territori nacional. Dins de les nostres fronteres no s'entén la vida sense la utilització d'un dispositiu interactiu d'última generació.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

  L'Escorxador de Vilafranca acull avui una xerrada-debat sobre les pensions
  L'Escorxador de Vilafranca acull avui una xerrada-debat sobre les pensions

  Foto: ACN-Jordi Bataller Aquesta tarda a les 19.30h se celebrarà a l'Escorxador de Vilafranca una xerrada-debat sota el títol On van les pensions? . Assistents i ponents podran parlar sobre el [ ... ]

  Llegir més
  L’Ajuntament de Torrelavit instal·la dos punts de càrrega de vehicles elèctrics a la via pública...
  L’Ajuntament de Torrelavit instal·la dos punts de càrrega de vehicles elèctrics a la via pública

  L’Ajuntament de Torrelavit ha instal·lat dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics endollables a l’aparcament de la zona esportiva i al carrer Montserrat, al barri de la Pineda. L’objec [ ... ]

  Llegir més
  El Vinòleum omple Font-rubí de públic
  El Vinòleum omple Font-rubí de públic

  El Vinòleum, la mostra de vins, olis i artesania  que es va celebrar el passat cap de setmana a Font-rubí, va tenir un gran afluència de públic.

  Llegir més

  El Cargol 1.170

  Penedès Guia

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  Cellers de la DO Penedès

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 25
  Caterina, Erasme, Gonçal

  Divendres dia 26
  Silvestre, Joan, Sirici

  Dissabte dia 27
  M.D. de la Medalla Miraculosa, Basileu

  Diumenge dia 28
  Ruf, Mansuet, Jaume, Caterina

  Dilluns dia 29
  Sadurní, Demetri

  Dimarts dia 30
  Andreu, Justina

  Dimecres dia 1
  Eloi, Naüm, Natàlia

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Xavier Vallès:
   675 649 413  xavier@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com


   

  Membres de:
   
   Amb la col·laboració de:

   

   Contactar - Avís legal Copyright © 2021. Tots els drets reservats.


  Membres de:
   


   Amb la col·laboració de:

   

   Contactar - Avís legal Copyright © 2021. Tots els drets reservats.