el Cargol

Magazín del Penedès

Societat

Amb la tercera edició de Ritmes Solidaris s’espera poder oferir 1.000 àpats per als nens amb menys recursos

Avui s’ha presentat al menjador de l’escola Cristòfor Mestre la tercera edició de Ritmes Solidaris que tindrà lloc el pròxim 28 d’abril a les 18 hores al Casal de Vilafranca. L’espectacle és en benefici de la Creu Roja de l'Alt Penedès i té l’objectiu d’incrementar l’import d’ajuda per als programes d’alimentació infantils.

En aquest dia hi col·laboren les tres escoles de dansa més importants de la vila: Assumpta Trens, CAS i Gimdans. A més, enguany hi ha la participació del Centre Vila que també ha volgut adherir-se a aquesta iniciativa solidària.

El repte d’aquest any és poder arribar a oferir 1.000 àpats als infants amb més necessitats del Penedès. En l’edició de l’any passat es van donar 814 menjars i el 2016 se’n van brindar 310. Des de la Creu Roja volen ajudar a atendre les necessitats dels nens i oferir aliments calents al migdia alhora que una dieta sana i equilibrada.

L’assistència a aquest festival està oberta a tothom qui vulgui i podran fer el seu donatiu el dia de l’espectacle amb la taquilla inversa. Al final de l’espectacle es podran fer els seus donatius de manera que al seient del Casal hi haurà un sobre on fer el lliurament i es demana que sigui d’un mínim de cinc euros. A més, enguany hi ha la novetat que als establiments del Centre Vila hi ha unes guardioles obertes a tothom on poder ajudar. També hi haurà fila 0 de donatius que es podrà portar a terme a través de la Creu Roja. Des de Creu Roja, la presidenta comarcal, Àngels Mata, ha comentat que la participació del públic l’any passat va ser molt bona i cap dels sobres que van rebre estava buit.

Aquest projecte va néixer gràcies a la inquietud del voluntari de la Creu Roja, Josep Curto, que actualment és el voluntari més antic de Catalunya, per impulsar una activitat per recaptar diners i ajudar als infants amb menys recursos a tenir una alimentació equilibrada.

La majoria d’aquestes beques es destinen als menjadors de Vilafranca tot i que també arriben a altres municipis del Penedès. Les 3 escoles que participen en aquest programa destaquen l’esforç que estan fent els alumnes per presentar un bon espectacle i poder ajudar els nens que més ho necessiten per tenir un plat de menjar.

 

0
0
0
s2smodern

Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !Vilafranca acollirà demà una Fira de consum de proximitat

Demà se celebrarà a Vilafranca la primera Fira per la república de Consum de proximitat, una primera edició que estarà centrada en els sectors energètics i de telecomunicacions. Serà de 10 a 20 [ ... ]

Llegir més
Finalitzen les obres de rehabilitació de l’edifici annex de la Torre medieval de Moja
Finalitzen les obres de rehabilitació de l’edifici annex de la Torre medieval de Moja

Ahir, amb l’acte de recepció de les obres, es van donar formalment per finalitzats els treballs de rehabilitació de l’edifici annex de la torre medieval de Moja. Les obres s’han executat en [ ... ]

Llegir més
En marxa la 28a Roda de Teatre Amateur de l'Alt Penedès
En marxa la 28a Roda de Teatre Amateur de l'Alt Penedès

El 14 d'octubre es va estrenar la primera obra de la Roda de Teatre Amateur de l'Alt Penedès amb l’obra Dos embolics i una recomanació del grup Pa amb xocolata a Cal Rubió. Enguany, l'estren [ ... ]

Llegir més

El Cargol 1018

Penedès Guia

Cellers de la DO Penedès

El Santoral de la setmana

Dijous dia 13
Llúcia, Otília, Aubert


Divendres dia 14
Joan de la Creu, Just


Dissabte dia 15
Valerià, Urber, Sílvia


Diumenge dia 16
Albina, Adelaida, Azaries


Dilluns dia 17
Joan de Mata, Llàtzer,


Dimarts dia 18
M.D. de l’Esperança, Gracià, Adjutori


Dimecres dia 19
Nemesi, Anastasi, Eva