Descobreix com ets de sostenible

    Sabies que a Catalunya cada persona genera 527 quilos de residus a l’any de mitjana i més de la meitat concretament un 55%, van al contenidor de la resta? O que la producció de plàstic i la incineració de residus plàstics generen a nivell mundial uns 400 milions de tones de CO2 a l’any? Ens farien falta 1,7 planetes per mantenir les demandes del sistema actual. Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, que es va celebrar diumenge 5 de juny, des d’Ametller Origen hem posat en marxa el Quizz dels petits gestos, un test on els consumidors poden avaluar com de sostenibles són i descobrir quin és l’impacte de les seves accions en el medi ambient.

    I és que diàriament, a nivell individual, es poden dur a terme petites accions - fer la llista de la compra abans d’anar a comprar, portar la bossa de malla o comprar a granel -, per avançar cap a un món més sostenible i ajudar a reduir aquestes xifres tan alarmants. En aquest sentit, el Quizz dels petits gestos planteja un total de 10 situacions en tres escenaris; abans, durant i després de fer la compra i, en funció de les respostes, l’usuari podrà saber quin és el seu grau de sostenibilitat. Posteriorment, el consumidor rebrà de forma gratuïta la guia ‘Plantem les llavors del canvi’, un document amb diferents hàbits per ser més sostenible en el seu dia a dia i que l’ajudaran a viure millor i a les futures generacions que vinguin.

    2027, Fem Camí cap a la neutralitat d’emissions de C02

    Des d’Ametller Origen estem fent camí per ser neutres en emissions de CO2 l’any 2027, vint-i-tres anys abans dels objectius governamentals aprovats en l’Acord de París per combatre el canvi climàtic i mantenir l’augment de la temperatura, aquest segle, per sota dels 2ºC. En aquest sentit hem plantat més de 100 llavors, que s’emmarquen en el moviment Fem Camí, que es corresponen a accions de millora en l’àmbit de la salut i la sostenibilitat per avançar en aquesta direcció.

    Rius - Mones

     

     

     

     

     

    El Cargol 1.290

    Penedès Guia

    El Santoral de la setmana

    Dimecres dia 27
    Alexandre, Rupert, Lídia

    Dijous dia 28
    Guntram, Sixt, Doroteu

    Divendres dia 29
    Ciril, Eustaci, Beatriu

    Dissabte dia 30
    Pere Regalat, Quirí, Règul, Clímac

    Diumenge dia 31
    Benjamí, Amós

    Dilluns dia 1
    Venanci, Hug, Teodora

    Dimarts dia 2
    Francesc de Pàola, Maria Egipcíaca

    Dimecres dia 3
    Ricard, Maria, Nicetas

     

    Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

    REDACCIÓ 

     93 890 00 11 (Ext.01)
    691 484 842

    Olga Aibar
    (Redactora en cap)
    redaccio@ elcargol.com

    Lorena Del Amor
    (Redactora) 
    penedes
    @ elcargol.com

    GESTIÓ COMERCIAL 

    93 890 00 11 (Ext. 02)

    Montse Calzado
    692 189 896
    comercial@ elcargol.com

    Noelia García
    625 414 156
    comercial2@ elcargol.com

    DISSENY I MAQUETACIÓ 

    93 890 00 11 (Ext. 03)

    Abdelghafour Eddalai
    publicitat
    @ elcargol.com
    elcargol
    @ elcargol.com