Els productes d’Ametller Origen alts en proteïna són només per a esportistes?

  Estem segurs que més d’una vegada deus haver sentit a dir que els productes proteics només estan indicats per aquelles persones que fan activitat esportiva intensa. Doncs has de saber que estàs totalment equivocat i són uns productes aptes per a tots els públics sempre que se’n faci un correcte consum!

  Les proteïnes són indispensables per gaudir d’una bona salut i tenen funcions essencials per a l’organisme: ajuden al bon funcionament del sistema digestiu i hormonal, contribueixen al sistema immunitari i ajuden a mantenir els músculs en bon estat. És per això que són un nutrient bàsic per a tothom, independentment de la seva condició física, i han d’estar presents en tots els àpats principals (dinar i sopar) que fem.

  El que sí que varia, però, és la quantitat de proteïna diària recomanada. I és que no són els mateixos grams els que necessita un esportista, que una persona de la tercera edat o bé un infant. Així doncs, segons l’OMS, una persona amb una activitat diària normal ha de prendre entre 0,8 i 1 gram de proteïna per cada quilo de pes corporal (multiplicar el seu pes pels grams recomanats de proteïna). En el cas dels esportistes, necessiten augmentar la quantitat de proteïna diària i que aquesta se situï entre 1,5 i 2,5 grams per quilo de pes corporal.

  Si ens fixem en la gent gran, la quantitat diària de proteïna també varia una mica. I és que quan ens fem grans perdem massa muscular i força muscular i s’ha observat que la gent gran hauria de consumir més proteïna a través de la dieta. La quantitat recomanada de proteïna per aquestes persones hauria d’estar al voltant de l’1,2 – 1,5 g de proteïna per quilo de pes de la persona.

  El més important és consumir les proteïnes indicades segons el grup d’edat a través d’aliments proteics d’origen animal (carn, peix, ous, làctics), d'origen vegetal (llegums, fruita seca, llavors i cereals) i quan no es fa aquesta ingesta es pot recorre a productes alts en proteïnes, com les cremes o el iogurt PRO+ d’Ametller Origen

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.306

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 18
  Frederic, Marina

  Divendres dia 19
  Àurea, Símmac

  Dissabte dia 20
  Elies, Pau, Margarida

  Diumenge dia 21
  Llorenç, Daniel, Pràxedes

  Dilluns dia 22
  Maria-Magdalena, Teòfil

  Dimarts dia 23
  Brígida, Bernat, Maria, Gràcia

  Dimecres dia 24
  Víctor, Borís, Cristina

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Roger Freixa
  (Redactor) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com