Un any de compromís amb el Penedès!

   

  La setmana passada la Delegació del Govern al Penedès vam fer balanç del primer any de mandat, posant en valor el compromís amb el territori. Aquest darrer any, hem impulsat la dinàmica de la delegació territorial del govern com a element aglutinador perquè tots els departaments de la Generalitat de Catalunya treballin amb una mirada penedesenca. Ho hem fet avançant a partir dels quatre pilars definits l’any 2021: concreció del compromís de desplegament, dinàmica de treball amb mirada penedesenca perquè tots els serveis territorials de les diferents conselleries tinguin el Penedès com a referent, proximitat amb totes les entitats municipalistes, agents econòmics i socials, generant totes les sinergies possibles, i planificació territorial per generar cohesió i sentiment al territori per aplicar el pla de govern amb mirada pròpia. 

  Hem establert una dinàmica de treball que ens permet treballar amb transparència, escoltar el territori i apropar la Generalitat a la ciutadania, territorialitzant el pla de govern de manera transversal amb tots els departaments. En aquest sentit, al llarg d’aquest primer any, hem dut a terme des de la delegació més de 462 actes i visites, de conselleres i consellers, a ajuntaments, consells comarcals, entitats i empreses, i  reunions internes com a Generalitat. 

  La Delegació del Govern al Penedès treballem intensament per concretar l’acció de govern al territori, fixant-nos vint objectius principals per a la reactivació econòmica i social de les nostres comarques. Això es constata en les fites assolides al llarg d’aquest primer any, en són alguns exemples: la concreció del calendari de desplegament dels serveis territorials propis, amb el nomenament del director de serveis territorials d’educació aquest mes de juliol (avançant-se al calendari previst per a la tardor d’enguany); la creació de la regió sanitària del Penedès; la implantació d’una oficina de l’agència per la competitivitat de l’empresa a Sitges, aquesta propera tardor; la incorporació del Baix Penedès al programa “Treball a les comarques”, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i destinat a concedir ajuts a aquells territoris amb més necessitats de reequilibri territorial i econòmic, o els nous estudis universitaris d’infermeria a Vilafranca del Penedès i Igualada. 

  El Govern de la Generalitat aposta decididament pel Penedès, amb una visió de país sencer, on els matisos territorials al programa de govern permeten fer les millors polítiques públiques a favor de tots els ciutadans i, des de la Delegació, seguim teixint les aliances que ens permetin posar en valor el nostre territori. 

  Per un Penedès al servei de les persones!


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.305

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 11
  Benet, Pius I, Olga

  Divendres dia 12
  Abundi, Ignasi, Marciana, Joan Gualbert

  Dissabte dia 13
  Enric, Eusebi, Sara

  Diumenge dia 14
  Camil, Francesc, Adela

  Dilluns dia 15
  Bonaventura, Antíoc

  Dimarts dia 16
  M.D. del Carme, Magdalena

  Dimecres dia 17
  Aleix, Justa, Marcel·lina

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Roger Freixa
  (Redactor) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com