Un any de compromís amb el Penedès!

     

    La setmana passada la Delegació del Govern al Penedès vam fer balanç del primer any de mandat, posant en valor el compromís amb el territori. Aquest darrer any, hem impulsat la dinàmica de la delegació territorial del govern com a element aglutinador perquè tots els departaments de la Generalitat de Catalunya treballin amb una mirada penedesenca. Ho hem fet avançant a partir dels quatre pilars definits l’any 2021: concreció del compromís de desplegament, dinàmica de treball amb mirada penedesenca perquè tots els serveis territorials de les diferents conselleries tinguin el Penedès com a referent, proximitat amb totes les entitats municipalistes, agents econòmics i socials, generant totes les sinergies possibles, i planificació territorial per generar cohesió i sentiment al territori per aplicar el pla de govern amb mirada pròpia. 

    Hem establert una dinàmica de treball que ens permet treballar amb transparència, escoltar el territori i apropar la Generalitat a la ciutadania, territorialitzant el pla de govern de manera transversal amb tots els departaments. En aquest sentit, al llarg d’aquest primer any, hem dut a terme des de la delegació més de 462 actes i visites, de conselleres i consellers, a ajuntaments, consells comarcals, entitats i empreses, i  reunions internes com a Generalitat. 

    La Delegació del Govern al Penedès treballem intensament per concretar l’acció de govern al territori, fixant-nos vint objectius principals per a la reactivació econòmica i social de les nostres comarques. Això es constata en les fites assolides al llarg d’aquest primer any, en són alguns exemples: la concreció del calendari de desplegament dels serveis territorials propis, amb el nomenament del director de serveis territorials d’educació aquest mes de juliol (avançant-se al calendari previst per a la tardor d’enguany); la creació de la regió sanitària del Penedès; la implantació d’una oficina de l’agència per la competitivitat de l’empresa a Sitges, aquesta propera tardor; la incorporació del Baix Penedès al programa “Treball a les comarques”, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i destinat a concedir ajuts a aquells territoris amb més necessitats de reequilibri territorial i econòmic, o els nous estudis universitaris d’infermeria a Vilafranca del Penedès i Igualada. 

    El Govern de la Generalitat aposta decididament pel Penedès, amb una visió de país sencer, on els matisos territorials al programa de govern permeten fer les millors polítiques públiques a favor de tots els ciutadans i, des de la Delegació, seguim teixint les aliances que ens permetin posar en valor el nostre territori. 

    Per un Penedès al servei de les persones!

    Rius - Mones


    Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

     

     

     

     

     

    El Cargol 1.290

    Penedès Guia

    El Santoral de la setmana

    Dimecres dia 27
    Alexandre, Rupert, Lídia

    Dijous dia 28
    Guntram, Sixt, Doroteu

    Divendres dia 29
    Ciril, Eustaci, Beatriu

    Dissabte dia 30
    Pere Regalat, Quirí, Règul, Clímac

    Diumenge dia 31
    Benjamí, Amós

    Dilluns dia 1
    Venanci, Hug, Teodora

    Dimarts dia 2
    Francesc de Pàola, Maria Egipcíaca

    Dimecres dia 3
    Ricard, Maria, Nicetas

     

    Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

    REDACCIÓ 

     93 890 00 11 (Ext.01)
    691 484 842

    Olga Aibar
    (Redactora en cap)
    redaccio@ elcargol.com

    Lorena Del Amor
    (Redactora) 
    penedes
    @ elcargol.com

    GESTIÓ COMERCIAL 

    93 890 00 11 (Ext. 02)

    Montse Calzado
    692 189 896
    comercial@ elcargol.com

    Noelia García
    625 414 156
    comercial2@ elcargol.com

    DISSENY I MAQUETACIÓ 

    93 890 00 11 (Ext. 03)

    Abdelghafour Eddalai
    publicitat
    @ elcargol.com
    elcargol
    @ elcargol.com