25 acampades: Ara, a Sant Sadurní

   

  Queden molt pocs dies. Molt poquets dies perquè, per primera vegada, Sant Sadurní aculli l’Acampada Jove, un dels festivals de referència dels Països Catalans. I no només això, sinó que el festival arriba al Penedès per celebrar, ni més ni menys, que les seves 25 edicions. 

  Que un festival com l’Acampada Jove esculli el teu municipi és, sense cap mena de dubte, una gran notícia: un esdeveniment d’aquestes característiques representa una gran oportunitat, en tots els sentits. Aquest és un festival autogestionat, compromès amb el comerç de proximitat, la cultura popular i tradicional i el creixement sostenible; després d’anys d’èxit i bona acollida a Montblanc, és impossible negar que aquest precedent representa un gran repte. 

  Sens dubte, iniciatives com aquesta, posen de manifest la importància de seguir reivindicant tres elements imprescindibles de la nostra realitat; curiosament, tres elements que, en un perfecte equilibri, també representen l’èxit d’aquestes 25 edicions del festival: el jovent, la cultura i el territori. 

  El jovent com a subjecte, la cultura com a eina i el territori com a escenari imprescindible. És, per tot això, que els centenars de joves voluntaris que fan possible l’Acampada dediquen el seu temps, esforç i il·lusió a formar part d’aquest projecte col·lectiu: la cultura és el fonament de la nostra essència, i som conscients que per seguir-la fent créixer, també necessitem un jovent compromès, amb la pròpia cultura però també (i no menys important) amb el país.   

  Tampoc podem oblidar que, després de dos anys de pandèmia, és una evidència que Sant Sadurní ha recolzat el sector cultural en els pitjors moments. Que, enguany, puguem celebrar l’organització de l’Acampada Jove al municipi ens enforteix i reforça en la idea de seguir treballant en aquesta línia. 

  Estem a punt de viure uns dies inoblidables pel municipi, la comarca i el país: l’Acampada Jove, i tot el que representa, formaran part de la història i la vida de Sant Sadurní, sentim-nos-en orgulloses!

   

   

   

   

   


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

  El Cargol 1.222

  Penedès Guia

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 1
  Eloi, Naüm, Natàlia
  Divendres dia 2
  Silvà, Bibiana, Elisa
  Dissabte dia 3
  Franesc-Xavier, Cassià
  Diumenge dia 4
  Joan, Bàrara, Bernat, Ada
  Dilluns dia 5
  Dalmau, Guerau, Crispina
  Dimarts dia 6
  Nicolau, Pere Pasqual, Fortià, Asel·la
  Dimecres dia 7
  Ambròs, Eutiquià, Fara
  Dijous dia 8
  Immaculada Concepció de la Verge Maria, Esther

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Xavier Vallès:
   675 649 413  xavier@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com