Carta d’agraïment als Xicots de Vilafranca

  Vull agrair els Xicots de Vilafranca el record que han tingut sempre pels fundadors, i com no pels respectius representants que han anat passant al llarg d'aquests 40 anys d'història de la colla.  

  Durant aquest llarg camí com a colla castellera han donat un bon exemple al territori. Han estat constants, perseverants i disciplinats. Han tingut com bandera l'ètica i l'estètica i per aquest motiu ens han fet sentir orgullosos de portar en el nostre cor la camisa rosada dels Xicots de Vilafranca.

  Em consta que mantenir la flama viva durant tants anys no ha sigut fàcil. Hi ha èpoques en què sembla que l'horitzó i els nous reptes queden lluny, i és en aquests moments quan es demostra la solera de la colla.  

  Tot just ara venim de moments complicats, i el vostre col·lectiu ho ha patit en primera persona. Però el vostre entusiasme i la vostra il·lusió fa que en diades com la del Joan Sol i en les diferents actuacions que teniu per aquesta  temporada es demostri la grandesa de la colla.  

  M’agradaria dir-vos, a títol personal, que en la meva vida només he portat una camisa. Va ser en la primera etapa de la colla i de forma continuada... Després ja sabeu que ho he fet quan he pogut, però us puc ben assegurar que sóc una gran ambaixadora dels Xicots de Vilafranca allà on es parli del fet casteller.  

  Sou treballadors, insistents, acollidors i un gran exemple de cohesió. No tan sols pel territori sinó també pel planeta, fent que aquells que venen d'altres països puguin portar una part essencial del nostre país a les seves entranyes i de la mà dels castells conèixer els nostres costums, tradicions... En definitiva, conèixer Catalunya.  

  Felicitats per aquests 40 anys! Que en els anys vinents tingueu la força necessària, l'equilibri d'enlairar estructures sensates, el valor de provar nous castells i el seny de portar la camisa dels Xicots amb dignitat arreu de Catalunya i el món.

  Felicitats Xicots de Vilafranca!  

  Mar Roca Sol

  -néta del Sol-

  Futura - I Wine Shopping

   

   

   

   

   


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

  El Cargol 1.222

  Penedès Guia

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  El Santoral de la setmana

  Divendres dia 9
  Restitut, Pere, Leocàdia

  Dissabte dia 10
  Eulàlia, M.D. de Loreto, Julià, Gregori

  Diumenge dia 11
  Damas I, Pau de Narbona

  Dilluns dia 12
  Joana-Francesca, M.D. de Guadalupe, Sinesi

  Dimarts dia 13
  Llúcia, Otília, Aubert

  Dimecres dia 14
  Joan de la Creu, Just

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Xavier Vallès:
   675 649 413  xavier@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com