A CASA COSTA MÉS

  Benvolguts regidors de l’equip de govern de Vilafranca del Penedès, amb alguns de vosaltres tinc una bona relació, fins i tot estima, i em sap greu dir-vos tot el que penso i per tant nomes us faré cinc cèntims.

  Els petits empresaris de Vilafranca lluitem contra la competència, el mercat i la vostra mala gestió. A la meva empresa hem celebrat la primera dècada i durant aquests anys hem rebut gent de tot el país i els hi hem donat a tastar formatges artesans, vins catalans, catànies i altres productes propis i els hem parlat del Penedès, de Vilafranca, dels cellers, de la nostra història, de la seva gent.

  Per les nostres instal·lacions han estat més de 5000 persones que han vingut i s’han endut un bon record de Vilafranca. Enguany, que estem en el 10à aniversari de la nostra empresa i després d’aixecar-nos del cop dur que ha estat per a molts aquesta pandèmia, hem volgut celebrar que continuem amb força i amb ganes de seguir endavant. I ho hem fet donant forma a una nova activitat: un autobús equipat com un restaurant que farà gira per 22 ciutats catalanes on oferirem una experiència memorable, un sopar amb formatges artesans i vins catalans, des d’on explicarem què fem i on ho fem. Des d’on explicarem que som de Vilafranca i que esperem que ens vinguin a visitar.

  Ens hagués agradat començar i acabar aquesta activitat a la nostra ciutat, a Vilafranca. De fet, ens vau donar permís per situar l’autobús a la Rambla Nostra Senyora durant una tarda. Però, malauradament, quatre dies abans i amb totes les places venudes, ens vau comunicar que desestimàveu el permís que ens havíeu donat. Sorpresos ens vam posar en contacte amb vosaltres i després de fer-vos vàries trucades, ens vau oferir aparcar al pàrquing de l’auditori, una vergonya!

  Finalment l’11 de febrer ens estrenem a Viladellops (Olèrdola) i, molt al nostre disgust, no acabarem a Vilafranca. Fora de casa ens han tractat de meravella, molts han estat els ajuntaments que han vist l’acció com una oportunitat i ens han facilitat poder fer parada en conjunts històrics, castells, primeres línies de mar. Són municipis amb visió comercial, turística i que els agrada que en el seu municipi s’hi realitzin activitats.

  Com he dit al principi tinc bona relació amb alguns de vosaltres i això em permet trucar-vos. No vull ni pensar en altres petits empresaris que no poden fer-ho i en les oportunitats de negoci que els hi podeu fer perdre.

  Per acabar dir-vos que els culpables no són els vostres tècnics. Cal treballar, coordinar, tenir visió i dirigir a les persones que depenen de tu. I, sobretot, assumir els errors del grup com a propis.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.273

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 30
  Andreu,  Justina

  Divendres dia 1
  Eloi, Naüm, profeta, Natàlia

  Dissabte dia 2
  Silvà, Elisa

  Diumenge dia 3
  Francesc Xavier, Cassià, Magina

  Dilluns dia 4
  Joan Damascè, Bàrbara, Bernat, Ada

  Dimarts dia 5
  Dalmau o Dalmai, Sabas, Guerau de Braga, Crispina

  Dimecres dia 6
  Nicolau, Pere Pasqual, Fortià,  Asel.la 

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Lorena Del Amor
  (Redactora) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com