A CASA COSTA MÉS

Benvolguts regidors de l’equip de govern de Vilafranca del Penedès, amb alguns de vosaltres tinc una bona relació, fins i tot estima, i em sap greu dir-vos tot el que penso i per tant nomes us faré cinc cèntims.

Els petits empresaris de Vilafranca lluitem contra la competència, el mercat i la vostra mala gestió. A la meva empresa hem celebrat la primera dècada i durant aquests anys hem rebut gent de tot el país i els hi hem donat a tastar formatges artesans, vins catalans, catànies i altres productes propis i els hem parlat del Penedès, de Vilafranca, dels cellers, de la nostra història, de la seva gent.

Per les nostres instal·lacions han estat més de 5000 persones que han vingut i s’han endut un bon record de Vilafranca. Enguany, que estem en el 10à aniversari de la nostra empresa i després d’aixecar-nos del cop dur que ha estat per a molts aquesta pandèmia, hem volgut celebrar que continuem amb força i amb ganes de seguir endavant. I ho hem fet donant forma a una nova activitat: un autobús equipat com un restaurant que farà gira per 22 ciutats catalanes on oferirem una experiència memorable, un sopar amb formatges artesans i vins catalans, des d’on explicarem què fem i on ho fem. Des d’on explicarem que som de Vilafranca i que esperem que ens vinguin a visitar.

Ens hagués agradat començar i acabar aquesta activitat a la nostra ciutat, a Vilafranca. De fet, ens vau donar permís per situar l’autobús a la Rambla Nostra Senyora durant una tarda. Però, malauradament, quatre dies abans i amb totes les places venudes, ens vau comunicar que desestimàveu el permís que ens havíeu donat. Sorpresos ens vam posar en contacte amb vosaltres i després de fer-vos vàries trucades, ens vau oferir aparcar al pàrquing de l’auditori, una vergonya!

Finalment l’11 de febrer ens estrenem a Viladellops (Olèrdola) i, molt al nostre disgust, no acabarem a Vilafranca. Fora de casa ens han tractat de meravella, molts han estat els ajuntaments que han vist l’acció com una oportunitat i ens han facilitat poder fer parada en conjunts històrics, castells, primeres línies de mar. Són municipis amb visió comercial, turística i que els agrada que en el seu municipi s’hi realitzin activitats.

Com he dit al principi tinc bona relació amb alguns de vosaltres i això em permet trucar-vos. No vull ni pensar en altres petits empresaris que no poden fer-ho i en les oportunitats de negoci que els hi podeu fer perdre.

Per acabar dir-vos que els culpables no són els vostres tècnics. Cal treballar, coordinar, tenir visió i dirigir a les persones que depenen de tu. I, sobretot, assumir els errors del grup com a propis.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com