Carta als Presidents i Portaveus dels Grups Parlamentaris ERC-JUNTS-CUP

  Decebuts! Molt decebuts estem molts dels electors que vam celebrar la majoria independentista al Parlament de Catalunya ara quasi fa un any. Un any decebedor amb moments punta com les setmanes de constitució de govern, aprovació de pressupostos i la retirada d’acta de Diputat a Pau Juvillà, al qui li desitjo una bona i ràpida recuperació.

  Senzillament, no pot ser; no pot ser que la majoria parlamentaria independentista es malmeti d'aquesta manera. Concretament, no pot ser que el temps que ens hem donat per augmentar la base -seguint l'argument del partit independentista més votat en les darreres eleccions- serveixi per ​disminuir-la i desanimar-la. No, no tinc una enquesta nacional que ratifiqui aquesta afirmació; sols tinc un cercle familiar, d'amistat, professional, de saludats que em procura aquesta tesi: cada dia som menys. I, en canvi, cada dia volem ser més per consolidar la llibertat nacional de Catalunya, proclamar la independència i construir l'estat propi.

  Motiva la carta la voluntat d'animar-vos a treballar per tornar aconseguir una ciutadania independentista animada i engrescada, a treballar colze a colze, a que us doneu suport en els moments febles o difícils i a que, conjuntament, ens demaneu suport per afrontar els embats actuals i futurs de l'estat espanyol.

  Dediquem-nos a sumar i multiplicar; deixem-nos de restar i dividir. Amb la resta i la divisió hi guanyen els partits no independentistes, els electors que no volen la independència. Si seguim així, potser d'aquí tres anys no tindrem la majoria parlamentaria que ara ens permet avançar legítimament. 

  Santi Soler i Vives
  El Pla del Penedès

   

   


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.306

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 18
  Frederic, Marina

  Divendres dia 19
  Àurea, Símmac

  Dissabte dia 20
  Elies, Pau, Margarida

  Diumenge dia 21
  Llorenç, Daniel, Pràxedes

  Dilluns dia 22
  Maria-Magdalena, Teòfil

  Dimarts dia 23
  Brígida, Bernat, Maria, Gràcia

  Dimecres dia 24
  Víctor, Borís, Cristina

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Roger Freixa
  (Redactor) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com