Carta als Presidents i Portaveus dels Grups Parlamentaris ERC-JUNTS-CUP

Decebuts! Molt decebuts estem molts dels electors que vam celebrar la majoria independentista al Parlament de Catalunya ara quasi fa un any. Un any decebedor amb moments punta com les setmanes de constitució de govern, aprovació de pressupostos i la retirada d’acta de Diputat a Pau Juvillà, al qui li desitjo una bona i ràpida recuperació.

Senzillament, no pot ser; no pot ser que la majoria parlamentaria independentista es malmeti d'aquesta manera. Concretament, no pot ser que el temps que ens hem donat per augmentar la base -seguint l'argument del partit independentista més votat en les darreres eleccions- serveixi per ​disminuir-la i desanimar-la. No, no tinc una enquesta nacional que ratifiqui aquesta afirmació; sols tinc un cercle familiar, d'amistat, professional, de saludats que em procura aquesta tesi: cada dia som menys. I, en canvi, cada dia volem ser més per consolidar la llibertat nacional de Catalunya, proclamar la independència i construir l'estat propi.

Motiva la carta la voluntat d'animar-vos a treballar per tornar aconseguir una ciutadania independentista animada i engrescada, a treballar colze a colze, a que us doneu suport en els moments febles o difícils i a que, conjuntament, ens demaneu suport per afrontar els embats actuals i futurs de l'estat espanyol.

Dediquem-nos a sumar i multiplicar; deixem-nos de restar i dividir. Amb la resta i la divisió hi guanyen els partits no independentistes, els electors que no volen la independència. Si seguim així, potser d'aquí tres anys no tindrem la majoria parlamentaria que ara ens permet avançar legítimament. 

Santi Soler i Vives
El Pla del Penedès

 

 


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com