Necessitat i servei del turisme a Vilafranca

  El creixement del turisme a Vilafranca ha d’estar al servei del desenvolupament local de molts tipus de negocis diferents, no només dels més obvis com agències de viatges, restauració, allotjaments, empreses de transports i culturals; sinó també com a sector tractor que és ha d’ajudar a comerços en general, empreses dedicades a l’oci, al sector immobiliari, a les exportacions, a la millora de les connexions viàries i ferroviàries i, naturalment, als cellers i al seu desenvolupament enoturístic que, exceptuant alguns casos comptats, es troba a les beceroles del seu potencial. 

  Tenim molts recursos i es poden fer moltes accions diferents per aprofitar-los. Així ho mostrava en la prova pràctica que inclou un conjunt de 45 accions presentada per a la selecció de la plaça de Directora de Turisme del Servei de Promoció Turística de Vilafranca, que podeu consultar al meu perfil d’Instagram @irenebaroros  Accions que van adreçades a nosaltres, als vilafranquins i penedesencs i a la resta del públic català, espanyol i internacional de diferents segments de mercat. 

  Hem de poder créixer de forma descentralitzada i desestacionalitzada per tal que el turisme tingui un impacte positiu al màxim possible de persones i empreses, fomentar la cultura del vi des de casa per afavorir-ne el seu major consum responsable, dinamitzar el nostre entorn natural i patrimoni cultural. I tot això, sense oblidar la necessària estratègia de digitalització que lamentablement brilla per la seva absència. 

  Crec fermament que els tres potencials candidats teníem i tenim voluntat d’implicació, suficient experiència i coneixements en el sector per poder engegar un projecte de desenvolupament turístic amb impacte positiu per a molts sectors de la població, no obstant, la plaça de Director de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca ha quedat deserta. I si aquest càrrec ha quedat desert, també s’hi queda el turisme a Vilafranca.

   

   

   

   

   


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

  El Cargol 1.222

  Penedès Guia

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 1
  Eloi, Naüm, Natàlia
  Divendres dia 2
  Silvà, Bibiana, Elisa
  Dissabte dia 3
  Franesc-Xavier, Cassià
  Diumenge dia 4
  Joan, Bàrara, Bernat, Ada
  Dilluns dia 5
  Dalmau, Guerau, Crispina
  Dimarts dia 6
  Nicolau, Pere Pasqual, Fortià, Asel·la
  Dimecres dia 7
  Ambròs, Eutiquià, Fara
  Dijous dia 8
  Immaculada Concepció de la Verge Maria, Esther

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Xavier Vallès:
   675 649 413  xavier@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com