Necessitat i servei del turisme a Vilafranca

    El creixement del turisme a Vilafranca ha d’estar al servei del desenvolupament local de molts tipus de negocis diferents, no només dels més obvis com agències de viatges, restauració, allotjaments, empreses de transports i culturals; sinó també com a sector tractor que és ha d’ajudar a comerços en general, empreses dedicades a l’oci, al sector immobiliari, a les exportacions, a la millora de les connexions viàries i ferroviàries i, naturalment, als cellers i al seu desenvolupament enoturístic que, exceptuant alguns casos comptats, es troba a les beceroles del seu potencial. 

    Tenim molts recursos i es poden fer moltes accions diferents per aprofitar-los. Així ho mostrava en la prova pràctica que inclou un conjunt de 45 accions presentada per a la selecció de la plaça de Directora de Turisme del Servei de Promoció Turística de Vilafranca, que podeu consultar al meu perfil d’Instagram @irenebaroros  Accions que van adreçades a nosaltres, als vilafranquins i penedesencs i a la resta del públic català, espanyol i internacional de diferents segments de mercat. 

    Hem de poder créixer de forma descentralitzada i desestacionalitzada per tal que el turisme tingui un impacte positiu al màxim possible de persones i empreses, fomentar la cultura del vi des de casa per afavorir-ne el seu major consum responsable, dinamitzar el nostre entorn natural i patrimoni cultural. I tot això, sense oblidar la necessària estratègia de digitalització que lamentablement brilla per la seva absència. 

    Crec fermament que els tres potencials candidats teníem i tenim voluntat d’implicació, suficient experiència i coneixements en el sector per poder engegar un projecte de desenvolupament turístic amb impacte positiu per a molts sectors de la població, no obstant, la plaça de Director de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca ha quedat deserta. I si aquest càrrec ha quedat desert, també s’hi queda el turisme a Vilafranca.

    Rius - Mones


    Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

     

     

     

     

     

    El Cargol 1.290

    Penedès Guia

    El Santoral de la setmana

    Dimecres dia 27
    Alexandre, Rupert, Lídia

    Dijous dia 28
    Guntram, Sixt, Doroteu

    Divendres dia 29
    Ciril, Eustaci, Beatriu

    Dissabte dia 30
    Pere Regalat, Quirí, Règul, Clímac

    Diumenge dia 31
    Benjamí, Amós

    Dilluns dia 1
    Venanci, Hug, Teodora

    Dimarts dia 2
    Francesc de Pàola, Maria Egipcíaca

    Dimecres dia 3
    Ricard, Maria, Nicetas

     

    Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

    REDACCIÓ 

     93 890 00 11 (Ext.01)
    691 484 842

    Olga Aibar
    (Redactora en cap)
    redaccio@ elcargol.com

    Lorena Del Amor
    (Redactora) 
    penedes
    @ elcargol.com

    GESTIÓ COMERCIAL 

    93 890 00 11 (Ext. 02)

    Montse Calzado
    692 189 896
    comercial@ elcargol.com

    Noelia García
    625 414 156
    comercial2@ elcargol.com

    DISSENY I MAQUETACIÓ 

    93 890 00 11 (Ext. 03)

    Abdelghafour Eddalai
    publicitat
    @ elcargol.com
    elcargol
    @ elcargol.com